Ukidanje Zadruge je providan pokušaj anesteziranja pobunjene javnosti: Opozicija ne odustaje od zahteva za oduzimanje frekvencije Pinku i Hepiju

Ostavite komentar


  1. Ukinuce je dok se ne zavrse redovni lokalni izbori 2024., posle toga ide Zadruga 7

  2. Ukidanje bilo kojeg programa, pa i „Zadruge“, je cenzura. Kad se krene sa cenzurom, samo cenzor zna gde je granica…

    Samo pogledajte kako radi „Danasov“ cenzorčić, koji ne daje ni 5 para za ustavom garantovanu slobodu misli i izražavanja; šta mislite dokle tek neki (para)državni cenzor može da ide kad ovaj koji je u rangu cenzora iz mesne zajednice može da vam uskrati slobodu bez ikakvih posledica? ?

    A nesretni Lazović smatra da je ova pobeda cenzure u stvari „mala pobeda građana“?!? Eeeee…… Demokratija bez slobode je diktatura morona!

  3. Činjenica da se ukida čim je čitav projekat izgubio podršku državnog vrha samo je potvrda da je reč o projektu finansiranom od strane režima sa ciljem zaglupljivanja širokih narodnih masa…

  4. I vi sebe nazivate demokratama? Zašto se bojite tv stanica koje imaju svoj program i svoju publiku? Potcenjujete i omalovažavate ovaj narod. Ne gledam Pink , Hepi ponekad, ali odbijam da prihvatim vaš diktat šta ću da gledam. To nije demokratija.

  5. Vi što u komentarima pišete da je ukidanje Zadruge i oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i haapy cenzura, grešite, te televizije su više puta prekršile zakone, ali Rem umesto da ih sankcioniše oduzimanjem nacionalne frekvencije, on ih štiti, a Zadruga da se emituje na kablu i to isključivo u noćnom terminu, pa ko želi neka gleda.

  6. Ono za šta treba skinuti kapu za Danas, je mogućnost da se iznese drugačije mišljenje.
    Za razliku nekih drugih opoozicionih medija.

    Ali to ne opravdava naklonjenost potpuno pogrešnoj politici.

    Milošević je izgubio na izborima. Pobedio ga je Koštunica. Nije smenjen na ulici.

    Oni koji su došli posle njega, sledećih 10 godina su napravili katastrofu.
    Kakav god da je AV, opozicija predvodjena strnakama iz prethodne vlasti teorijski ne može da dobije ništa osim izbora u Beogradu.
    Ali dobitak izbora u Beogradu je korak nazad jer će ti tek da se ogoli njihovo politikanstvo i nesposobnost – razmoriti dešavanja u DS!
    Srbiji treba novi OS, a ne reload na strara podešavanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.