Ukinute presude naučniku Vladimiru Mentusu i aktivisti Igoru Šljapiću

Ostavite komentar


  1. Koliko li je tek ljudi na ovaj način pohapšeno. Ovo su dva slučaja gde je neko van granica vlasti a koga se ona boji. Interesantno je da na istovremeno zajedno moraju da protestvuju neka baraba (koja je sklona incidentima) i mladi naučnici. Kuda te vode Srbijo. Sradiju je Domanović napisao pre sto i kusur godina.

  2. I na ovom, bas pozitivnom, primeru vidi se koliko je srpsko pravosude slobodno a koliko politicko! Cela prica je jako tuzna i pokazuje ocajno stanje!

  3. Šta je taj naučnik „izmislio“? Za Šljapića znam šta je radio (u pozitivnom smislu), ali ne znam za „naučnika“. Objasnite nam ko je čovek.

    1. to je zato sto ne znas sta znaci rec „naucnik“ niti pojam „naucni rad“ i verovatno nikad ni neces

  4. Ana je lazovcina.
    KO LAZE TAJ I KRADE.
    TO JE SLIKA BAGRE SRPSKE NAZADNA STRANKE I ALEKSANDRA VUCICA.

Ostavite komentar


Društvo

Oglasilo se tužilaštvo zbog smrti porodilje u Vranju 8

Oglasilo se tužilaštvo zbog smrti porodilje u Vranju

Povodom smrti porodilje iz Preševa u Zdravstvenom centru u Vranju, koja je umrla ubrzo posle porođaja, 17. aprila, Više javno tužilaštvo u tom gradu saopštilo je da obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A. ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem, kao i da će predmet proslediti na dalju nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.