Uklanja se jedan od najznačajnijih simbola srpske prestonice

Ostavite komentar


  1. Kad nestaju Beograđani/ke logično je da nestane i taj simbol.

  2. Zar nije „“beogradski pobednik“ bio u „vlasništvu“ Bastaćeve Demokratske stranke od 1996-2014 godina i da jededino „kulturno dobro“ koje u uveli bio pivski festival na Užću- Čak nisu podigli spomenik ni ssopstvenom lideru Đinđiću nego je Vučić postavio onu „skalameriju“

  3. Ne razumem Beogradjane, kako mogu da dozvole jednoj bitangi iz Kraljeva, da im uništava grad.

  4. Mozda dobijemo „jeftinog“ novi kip svetleceg pobednika od firme „Kip light“ po vrlo povoljnoj ceni u odnosu na cenu kipa slobode.

  5. Napravice vesic unistitelj lepseg i starijeg Pobednika!
    Kao sto je napravio Cvetni trg, Slaviju, Trg republike, „rekonstruisao“ stepenice na Kalemegdanu, ulice po Beogradu, Skadarliju koja se raspada…!Sve cega se dotakao, unistio je!
    Ima li kraja zlodelima iskompleksiranih, kriminalnih neznalica kakvi su u Beogradu vesic i njegova kaznena ekspedicija iz vuciceve sns?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.