Ukrajinka pokušala da prenese vojnu opremu: Srpska policija podnela krivičnu prijavu

Ostavite komentar


  1. Koliko ja vidim iz teksta ovde nema ubojite opreme, vec uglavnom logistiku. Po kojem propisu su je zadrzali?

  2. Ni jedan deo navedene opreme ne spada pod „oruzje i municiju niti eksplozivna sredstva“ , sporan moze biti samo laserski nisan. Ovo na sudu obara advokatski pripravnik, i sve joj moraju vatiti. Usput, ne moze se kvalifikovati kao krivicno delo ako je roba prijavljena, cak ninkao carinski prekrsaj, mogu samo da je vrate sa granice.

  3. Како криминал може бити привремени шта је то са законом.Робу одузет за стално а њу у затвор има њих још у лан,у није она сама нити јој је први пут.Кријумчарити.

  4. Koliko pravnika i strucnjaka ima u srbiji…policija i tuzilastvo nista ne znaju, moraju se edukovati iz komentara sa sajtova..

  5. Toliko NATO oruzija im dolazi a oni moraju da krijumčare siću kroz 3 države!

  6. Da je ruskinja švercovala oružje verovatno ne bi bilo ništa…možda bi joj i pomogli, ali ovako…..

  7. Izgleda na osnovu ovih komentara da Srbi najvise mrze Srbe, sve što urade državne službe ne valja, o čemu se ovde radi, šta se ovo dešava, blatimo sami sebe

  8. Medjutim jos uvek je tvrdo cutanje o ukrajinskom teretnom avionu koji je pakovao srpsko oruzje. Sto cutimo vise o svemu sto je supstancijalno kao tema ? Zasto ?

  9. Nigde ne videh oruzje i eksplozivna sredstva… samo ranci i remnici.

  10. Da li bi u slučaju da je ruska državljanka,postupili isto tako ? Vode nas u izolaciju jer će tada moći orgijati još brže,bolje i jače .

  11. Sva vojna oprema koja je deo neke aktivne vojske i nije prodata kao neupotrebljiva na aukciji spada u vojno naoruzanje i nije dozvoljeno civilima da je poseduju. Da su gas maske, ne bi bio problem. Takodje prenosenje vece kolicine istih stvari nije dozvoljeno. Takodje, najveci je problem, da je to legalno, bilo bi JASNO navedeno u papirima sta je u „pomoci“ koje je izdala carina Crne Gore, ali verovatno su isli na to, ako prodje, prodje. Ne zaboravite da su clanica NATOa i da se sluze svakakvim sredstvima da se oruzje doprema Ukrajini. Nasa carina je sve postupila po zakonu.

  12. zna se ko ovde može da legalno preprodaje oružje i da proizvodi i prodaje drogu

  13. ništa od ovoga nije oružje m.e.sredstva municija sve se to može kupiti na buvljaku

  14. Svi koji su dali negativne komentare su za anarhiju i bezakonje.Lovci u mutnom.

  15. Čuj privremeno oduzima, trajno oduzeti a ženu pustite nek ide kud je pošla

  16. Trebala je preko ministrovog oca to da organizuje…neznanje se plaća

  17. Humanitarna pomoc, laserski nišan? Pa jel nišani gladnog civila? U ćorku nego sta pa bila i Ruskinja!

  18. Provokacija na koju su naseli, sada će svi da ispaštamo sankcije zbog priučenih kadrova zapošljenih preko veze.

  19. Ovi remnici su bili kljucni za ishod rata.Nista smesnije nisam procitao.

  20. Borise,ti primi Ukrajinu po skracenom postupku u NATO.Ne moze se vojna oprema transportovati u torbi,za to postoje veliki transporti koji organizuje zna se ko.

  21. Sada se Ukrajinci sigurno ’vataju za glavu: „kako ćemo, pobogu, bez te opreme!?“

  22. Sve sta sluzi za za raspirivanje rata,sve oduzimati i kaznjavati..kakvva humanitrarna podvala,zna se sta je humanitarna,to sta sluzi a ne unistava covjeka.

  23. @Boris: Slazem se s vasim argumenentom, ali imam utisak da zanemarujete da je prijavila carini pri ulasku u Srbiju. Zar nije logicno da problem napravi carina na ulazu u zemlju i ne dozvoli ulaz, a ne da pravi problem carina na izlazu nekome ko je tranzitni putnik? Slozio bih se s vama u potpunosti da roba nije prijavljena.

  24. Sve pohvale za carinsku policiju, ne može kroz Srbiju baš svako da švercuje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.