Ukrajinska kompanija seli se iz Novog Sada zbog stava Srbije o ratu u toj zemlji

Ostavite komentar


  1. E sada su nas baš pogodili. Idu u zrmlju gde će više plaćati. A naši programeri će odmah naći nov posao.

  2. Pa vaše pravo. Svako bira gde će da posluje. Ali mi je malo licemerno da pričate kako podržavate to što hrvati idu da brane Ukrajinu dok se vi švrćkate po Srbiji i Hrvatskoj. Vi ste se lepo sklonili ovde i kritikujete stav Srbije… Sad bi malo u Hrvatsku. Dok očekujete da drugi ginu za vas vi se lepo sklonili ovde. Znači DEZERTERI pričaju o patriotizmu… Svašta. Evo dana gledam auto sa ukrajinskim tablicama, za volanom muškarac u naponu snage. Ajde prvo svi ukrajinci koji podležu opštoj mobilizaciji koja je proglašena da se vrate kući i brane zemlju a onda nama da držite predavanja. Ostavite žene i decu ovde, mi smo uvek dočekivali ljude u nevolji kako treba i brinuli o njima a vi vojnosposobni ajde malo da branite svoju zemlju.

  3. Vraticete se vi ubrzo , cim Putin zavrsi posao i to kao velika Ruska firma koja posluje u preko 25 zemalja.

  4. čemu objasnjenje I dramaturgija 🙂 srećan vam put dragi moji prijatelji, lepo je bilo sarađivati sa vama… Pino sreće u daljem radu…

  5. Jao sta da radimo sada…?
    Ajde da ih zamolimo da idemo umesto njih da ratujemo protiv Rusa,mozda ce se smilovati pa ostanu kod nas,iako dobro znamo kako ce da prodju kod nase brace krvata…?
    ‘ostajte ovde…“

  6. Sretan put i daleko vam lepa kuća.
    Što se mene tiče ne morate ni da se vratite.

  7. Povodom Ruske agresije na Ukrainu radi nametanja svojih politickih ekonomskih i geostrateskih interesa, nad kojom se vecina civilizovanog sveta duboko zgraza, Srbija se je svrstala na stranu agresora. To nece samo imati odrza na moralnom i civilizacijskom planu, nego ce se odraziti i na usluzne „Lon“ poslove kao ekonomskog modela Srbije. Nije mi jasno kako se olako zaboravlj u Srbiji da EU prehranjuje na direktan ili indirektan nacin preko 2/3 kompletne Srpske populacije.

  8. Srbija je nedvosmisleno osudila agresiju i za cjeloviti je Ukrajinu. Neuvodimo sakcije jer to nije naš iteres. Kad je nas bobardovalo 19 država Nato i pod sakcijama zapada
    gde je bio taj slobodarski i demokratski duh zapada. Zapad se licmerno pokaza tad kao što je i sada. Namerno je gurnuo i žrtvovao Ukrajinu. Ako to ukrainci ne vide oda rade u korist svoje štete a u korist „demokratskog“ zapad.

  9. Niti sam rusofil, niti ukrajinofil. Da li neko može neko našem predsedniku da objasni ko je koga napao i ko je agresor. Doživeli smo to pre 23 g. Sada to Ukrajinci doživljavaju.

  10. Srećan put! Uzgred, poslovne odluke bi trebalo donositi na racionalnim principima, a ne po nečijem osećaju.

  11. Ovo su nekad bile objektivne novine, bez senzacionalističkih naslova. Pomenuta kompanija ne posluje u Srbiji, i u Novom Sadu nemaju nijednog zaposlenog. Bilo je planirano da otvore kancelariju tamo, od toga su zbog pomenutih razloga odustali i prešli u Zagreb. Niko nije dobio otkaz, niko nije ostao bez hleba zbog ovoga. Od Danas očekujem bolje od ovoga.

  12. Ne čudi me to! Ukrajina je među prvima priznala cepanje SFRJ, sa tribina Dinama Kijev trešti ,“Ubi Srbina!“. Evropa se cepa verskoj vertikali između katolika i pravoslavaca jer je i sama Ukrajina od Kijeva ka zapadu katolička… A na ključnim funkcijama u njoj su katolici….

  13. Protesti u Beogradu nisu u u znak podrške Rusiji nego jasan stav Srbije da ne želi izbeglice, samo što toga protestanti nisu svesni.

  14. Sramota od teksta i srozavanja na nivo informera.yi sta kazete Vi ste nezavisni.

  15. Zapadnu demokratiju smo osetili na svojoj kozi.
    Srecan put momci i neka vam je Bog u pomoci, mi smo bili dobri domacini.

  16. Srecan put i ne vracajte se. Muka mi je od ITevaca. Kad ce se neko u ovoj zemlji osvestiti i posvetiti se poljoprivredi?

  17. Neko tu spominje super mega dobru i brižni EU, ne zaboravi da je ta ista EU sejala bombe po Srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Šta policija radi kad nestane dete - izazovi i procedure 9

Šta policija radi kad nestane dete – izazovi i procedure

Asistent na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Marija Tasić rekla je za RTS da je procedura kada neko nestane jasna i da je veoma bitno kada i ko je prijavio nestanak i koliko se razlikuju vremena od kada je primećen nestanak i kada je on prijavljen. Poziv građanima da učestvuju u pronalaženju dvogodišnje devojčice Danke Ilić jeste poziv da daju sve raspoložive informacije, ali ne da samostalno vode istragu, kaže Tasićeva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.