UNESCO katedra za bioetiku traži oslobađanje naučnika Vladimira Mentusa

Ostavite komentar


  1. Cinjenica da dobijamo ovakve kritike sa tako visokog mesta u svetu govori da smo se srozali na turski ili koneski „demokratski“ tj. diktatorski nivo!

  2. i goni policajce i sudije do Međunarodnog suda pravde zbog premlaćivanja i lišavanje slobode nenasilnih demonstranata?

  3. Početak rata sa ovim zločincima je uveliko i toku…nema sad nazad, ili oni ili mi, do slobode!

  4. Šta UNESCO kazedra za bioeti SAD?Da li je UNESCO katedra za bioetiku reagovala na upotrebu sile primenjene u Španiji – nedavno, kada se Katalonija pobunila???

  5. Smešno je kada se navode nečije titule i funkcije i preti se da se osoba oslobidi, a bio je na protestima!!!. Ako je tako „fin naučnik“ šta je tražio tamo među huliganima!!!. Tituliranja u ovoj situaciji ne znači ništa, on je običan građanin kao što su i policajci građani, koji kao glineneni golubovi se gađaju!!!!.

  6. Nije on uhapšen zato što je naučnik, već zato što se zatekao u društvu sumnjivih lica koja su privedena zbog sumnje da su napadali skupštinu i policiju. Po završetku istražnog postupka, svi za koje se utvrdi da su nevini treba da budu oslobođeni, a oni za koje postoji sumnja u krivicu treba da budu procesuirani, bez obzira na školsku spremu, državnost… Uzgred u Francuskoj u vreme najžešćih napada „žutih prsluka“ niko nije ni pokušao napad na Parlament, jer se zna da se on brani dugim cevima i mecima.

    1. Uu jeeee, al si ti obavešten! Mora da si i ti negde pred doktoratom a si tako bistrouman.

  7. A on doktor nauka i slučajno se zatekao na pogrešnom mestu, onda je mnogo glup. Ne širite lažne vesti i gluposti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.