UNICEF suspendovao angažman Ramba Amadeusa zbog optužbi za seksualno uznemiravanje

Ostavite komentar


  1. Slusao sam dosta Rambovih intervjua u poslednje vreme i ostru kritiku zapadnog, liberalnog modela drustva. I sad se ovo desilo. Inace je ovo trend u Americi poslednjih godina. Bob Dilana je nedavno optizila jedna zena za zlostavljanje koje se desilo pre vise od 40 godina. Zgodan nacin da se lome kicme i ucutkaju kriticari. Matrica.

  2. Ovaj , slobodno me proglasite devijantnim, ali ako je to toliko strasno bilo , sto nije odmah sve prijavila policiji a ne prvo na tviteru da izreklamira slucaj seksualnog uznemiravanja a tek za par dana da prijavi? Nema smisla. Ne branim Ramba ali ovo nije nacin da se resavaju takve stvari. Na ovaj nacin ona samo razapinje coveka , bez sudjenja. Rambo nije osudjen a vec ga osudjuju. Ajd da cujemo i njegovu stranu .

  3. Puno toga je ovde napisano osim jedne sitnice. Šta se ovde konkretno desilo kako bi bilo kvalifikovano kao seksualno uzmemiravanje?

  4. U čemu se ovde radi? Kakvo seksualno uznemiravanje? Jel to sad znači da kad pitaš neku žensku za seks ili da izađete, onda je to sekaualno uznemiravanje? I obratno, naravno. Kaže neću i zdravo. Seksualno uznemiravanje. Gluposti. Seksualno uznemiravanje je ono što je Jutka radio, a ovo je glupost

  5. Sta bi bilo da je neka zena rekla Lejli da je glupaca i ludaca?
    Kako bi se to onda nazvalo?

  6. Ovde su brojne ,,muške,, teorije zavere, to je uobičajeno u ovoj primitivno-patrijahalnoj sredini.

  7. Žena je bila na radnom mestu! A pravilo br 1 je da se uvek prvo veruje žrtvi. Jer su od 100 njih 99 žrtve.

  8. “Pronaš’o sam caku kad se udvaram, sa ovom sam cakom ja za žene car…”
    Antonije Pušić aka Amadeus Rambo

  9. Pa što je zvala ramba? Što kaže Nele što niste zvali bajagu on ne psuje.

  10. Rambo samo vozi kamiJon,,,, elem da je uvredio neki degen pa da poverujes. nego rambo itelektualac, ma bezi bre. Izbacio bih je sa tv zbog ovoga.

  11. Mislim da joj je rekao da nije za ovaj posao vec za neki drugi, koji vise odgovara zeni.

  12. Dakle, sta je trazila, to je i dobila, je l’? Zvala ga je da bi je on uznemiravao i vredjao?

  13. U ovom tekstu nedostaje ključna informacija – šta se tačno desilo? Seksualno uznemiravanje je širok pojam. Da li Danas nije preneo vest do kraja, ili je gospođica propustila da pojasni, a stigla pre toga do javnosti i Unicefa?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.