Univerzitetska podrška protestima: Šarčević unižava članove akademske zajednice

Otvoreno pismo javnosti povodom izjave ministra prosvete

Ostavite komentar


  1. Ne podržavam ni proteste, ni profesore koji su potpisali podršku, ali moram priznati da je Šarčevićeva konstatacija neumesna i neukusna.

  2. Akademska zajednica se urušava ćutanjem i trpljenjem ovog režima. Subota šetnja protesti.

  3. Sada trazte ostavku Šarčevića? Zaboravljate da su ti isti profesori davali izjave za medije ,debelo prozivajuci vlast i upiruci prst i dosta ljudi, pa ih niko nije prozivao i trazio ostvke. Dosta licemerja- ako prof. zele da setaju ulicama niko im ne brani – i njihov glas se broji – 1

  4. Dragi profesori Šarčević ne može vas da unizi, to što je rekao samo govori koliko je on na podu i puzi pred Vučićem. Svi znamo koju težinu ima vaša podrska i zato zaslužujete još veće poštovanje. Ministru prosvete veću ,, težinu“ imaju oni koji kupuju diplomu ili prepisuju tuđe radove. Sram ga bilo za onakvu izjavu

  5. Gospodo profesori, mislim da je neophodno ministru Šar(an)čeviću stvati do znanja da mora snositi konsekvence zbog svoje šarlatanske izjave. Proglasite štrajk na fakultetima, koji će trajati dok ova spodoba ne podnese ostvku.

  6. Pa SIBICAR to namerno radi da bi proslo proturanje udzbenika . Lova je lova. Klasicno skretanje paznje. Aposlece da se pere kako nije bas tako mislio . Jadni nastavnik geografije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.