UNS: Ćosić vodi političku hajku

Ostavite komentar


  1. Time što UNS odobrava sve što se izgovori na Pinku i Happy tv, što nije stao u odbranu novinara N1 i Nova S koje sam predsednik besomučno vređa, što je predsednik UNS-a rekao ono što je rekao za Ivana Ivanovića… Njihov kredibilitet je ravan nuli

    1. UNS nije udruženje novinara već ratno huškački propagandni servis koji je kao i njegove gazde SPS i Radikalna stranka trebao da bude lustriran(zabranjen).
      Ko drukčije kaže kleveće i laže.

  2. uns je bio, jeste i ostaće političko udruženje uvek na strani režima bez obzira kakav je režim.
    Bilo je jedino novinarsko udruženje i režimsko u komunizmu, bilo je otvoreno eksponirano na strani miloševićevog režima, u vreme vladavine demokrata bilo je ns strani i tog režima, iako ne toliko eksplicitno kao u prethodnom, miloševićevom režimu, a danas otvoreno i jasno podržava vučića i njegove medije i njegovu političku kriminalnu grupu.

  3. Hoce da ugase i taj jedini prozor u svet koji imamo. Drzavni UNS i Smajoviceva!!! Bruka.!

  4. Radomirovic i Smajlovicka su sto bi se reklo „niti smrde ni’t mirisu, to udruzenje je uvek bilo na strani vlasti. To sto oni pricaju je smesno, nisu se mnogo pretrgli u kritici tabloida, poznatih televizija i (ne) rada REM-a.O ponasanju Vucica prema novinarima da i ne pricam.Inace cak i na N1 ima najvise Vucica sto mogu i da shvatim s obzirom da je on nazalost predsednik ali nema hvalospeva i to je ono sto njima najvise smeta

    1. UNS je sramota Srpskog novinarstva,pogotovu Ljiljan.Smailovic kojaa je velma vlaga prema teroru vlasti I njegovom.vodji

  5. Komedija. Obrazlozenje UNS-a je da se niko od tuzenih nije branio jer nisu dosli na sudjenje? Jesu obavesteni da su tuzeni? Jesu. Jel znaju zbog cega su tuzeni? Znaju. Jel dokazano da su lagali? Jeste. I sta je ovde sporno za UNS? Sto je objavljena vest da su tuzeni i osudjeni za laganje i klevetanje? Ne razumem. Jedino sto znam je da se UNS ne oglasava kada izadju naslovne strane svih tablodnih novina na kojima se mogu videti i procitati najgore uvrede i lazi za bilo koga ako ne podrzava ovu vlast. Kada novinar treba da se zastiti od predstavnika vladajice garniture, njihovih medija i kvazi novinara, onda je muk u UNS-u? Tuzno pre svega, a onda i jadno i bedno.

  6. UNS je odavno kompromitovana organizacija, pod kapom vladajuce klike. N1 je bas napravio ogroman propust nema sta. Pomenuti mediji cesto izmisljaju lazi i plasiraju lazne vesti, gde je tada UNS da reaguje?
    Sustina je, da je Solak dobio pomenute na sudu zbog laznih tekstova. Spinovanje UNS-a i hvatanje na sporedne detalje, ima za cilj da skrene paznju sa cinjenice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.