UNS: Naslovnice Srpskog telegrafa i Informera prekršile zakon i novinarski kodeks

Ostavite komentar

  1. pročitam jutros naslov u tzv.dnevnim novinama i duboko se zamislim da li je moguće da sam pristao da živim u ovakvoj prčvari od države u kojoj samo vlast vidi blagostanje

  2. Za ove naslovnice ih treba zatvoriti da vise ne mogu da upropadte zivot ni jednom detetu

  3. Ime zrtve se sa mnogim strasnim pojedinostima danima povlaci po stampi. Ovaj jutrosnji izvestaj je zlocin prema zrtvi. Istrazni organi dozvoljavaju da iscure ovakvi podaci. Kolika je cena da se kupi ovakav izvestaj i da se posle pusti u stampu? Neko je uzeo pare za to.

  4. Od samog početka ovog tragičnog događaja pojedini mediji su izveštavali suprotno svim normama i pravilima.Ovo je strašno, zar zaista nema više ljudskosti i empatije.Da mogu zabranila bih ove odvratne tzv novine, a one koji im dostavljaju podatke poslala u zatvor.Da li su to službenici i istražni organi koji treba da nas štite.Jadna smo mi država,sram vas bilo neljudi.

Ostavite komentar

Društvo

U Srbiji danas delom kiša, delom sneg 10

U Srbiji danas delom kiša, delom sneg

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, u Banatu, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde sa slabom kišom, a na visokim planinama sa kratkotrajnim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Naslovna strana

24. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.