UNS osudio uvrede upućene uredniku NIN-a Milanu Ćulibrku

Ostavite komentar


    1. On je u stvari tipičan uzorak sadasnje vlasti.Lud ,bezobrazan ,bez kucnog odgoja ne dozvoljava ničiji glas da se čuje ,ista balega kao i ogromna većina iz SNS i njihovih satelita

    2. Prvo je Culibruk izneo na utisku nedelje gomilu lazi,a UNS ne reaguje.Onda Vucicevic reaguje pa hajka na njega.UNS bolje da cuti,ili mu je zadatak da samo na Informer reaguje

  1. Šta od PR vlasti, ne samo ove, očekivati.? Gde nestaju argumenti počinje njegovo ludilo, podsetimo se državnih udara, atentata na predsednika i sličnih baljezganja sa naslovnica njegovog toelet papira, zvaničnog biltena misli i dela novoradikala. Fuj

    1. Taj stravičan smrad vlasnika Informera je indikator kakvu vlast imamo, jer preko tabloida, Pinka, Hepija, Studija b sva ta kanalizacija ide.

      1. Ko to kaze pa zsr nisi primetio da od tebe svi drze 5m rastojanje

  2. Sto se tice Dragana Vucicevica, ocigledno je da covek nije cuo za onu narodnu “ Cutanje je zlato“ jer da jeste ne bi prilikom pojavljivanja na televizijama Pink i Happy koje su slicne njegovom listu Informer i koje mu daju prostora, da daje neodmerene i cesto uvredljive izjave o onima koji su vredniji od njega, nego bi cutao onda kada nema nesto pametno da izjavi.

  3. Ala ste ga zestoko opleli,da li ste mu vodicu za lecenje.Sta ce ovaj covek kad mu sadasnja vlast ne bude cuvala ledja i prestala da mu puni dzepove

  4. Uličarski rečnik, vređanja, laži i prostakluk svake vrste mora da se suzbija sudskim procesima i da oštećeni traže mnogo veće sume kao satisfakcije za uvrede, pošto se pokazalo da izrečene kazne ne utiču na počinioce i da (zlo)dela stalno ponavljaju.

  5. Spodoba koja se odaziva na ime Dragan Vučićević (jer ne verujem ni kada se predstavi), ne može biti ni glavni urednik, jer nije ni novinar, a ni vlasnik pamfleta koji se potura kao novina a na kome piše Informer. To što je neko formalno-pravno vlasnik ( a što bi i pravi policajac stažista ustanovio u roku od jednog dana da zapravo nije ) nečega, ne daje nikome za pravo da ga naziva po struci firme koju ima u vlasništvu. Ne morate biti stomatolog da bi ste bili vlasnik stomatološke odinacije, niti pekar da bi ste bili vlasnik fabrike peciva….pa tako ni vlasnik informera da bi ste bili novinar. Treba ignorisati takve pojave, i istražiti prave pisce tekstova u tom letku, a ne tepati im da su novine i novinari, jer onda se problem fokusira kao problem novinarstva i novinara gde se neko ne slaže sa pisanjem kolega, što je suštinska laž, jer te „kolege“ ne postoje, ili zapravo nisu kolege već politički aktivisti usuđujem se reći, fašističke stranke.

  6. Vase su osude selektivne zavisi ko i koga uvredi. Svaku uvredu i pretnju treba osuditi

  7. Sto vise ovaj kerber laje to znaci da je Culibrk vise u pravu, a gazda pujda kerbera na sto besnini lavez.

  8. Društveno zlo čiji su pojavni oblici spodobe kao što je Dragan Uvučićević (ili Željko Mitrović) se NE leči tako što ih kolege pozivaju „da se uzdrže od uvreda i rečnika koji ne priliči javnoj komunikaciji“.
    Svi znamo kako se leči. Ali nažalost, doktora za to još nema ni na vidiku…

  9. Tesko je drugacije komentaeisati D. J. Vucicevica osim recnikom njegovim. Govno smrdljivo koje pise iz Vuciceve guzice pa kakvo mu okruzenje takvi i komentari.

  10. Vucicevic je komad budale tine koji se zabio do cipela Vucicu u guzicu.
    Što Vucic prdne to Vucicevic ponavlja najmanje nedelju dana.

    1. Pa.tebi samo kraj pertli iz djilasovog dupeta ps.mozga zuta lopovcino

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.