UO RTS: 14. prijavljenih ispunjava uslove konkursa za generalnog direktora

Ostavite komentar


  1. Ovde se moze reci da samo Miodrag Popov ima potencijal, mada je i Palikuca dugogodisnji novinar iz kuce.

    1. Zašto mora da bude novinar? Novinari su inteligentniji od montažera, snimatelja, reditelja, producenta, šta li? Ili su obrazovaniji? Kako su neke zanatlije onda postale ministri? Nisu sigurno bili novinari pre toga. Još je Tijanić govorio da cela Srbija nema više od 15 dobrih novinara i to kad se nategne. I Bujošević je novinar, pa kako vodi RTS? Gde piše i ko garantuje da novinar zna da upravlja tehnološkim gigantom?

  2. Molim da mi neko objasni kako to „formalno – pravno“ neko zadovoljava uslove konkursa ako po sili zakona MORA u penziju. Bolje receno morao je jos pre dve godine!

    1. Profesorka@
      Da je samo Bujosevic?
      Doktorka Macura ( Bulevar Aleksandra Vucica ), Zika Sarenica ,direktori Namenske inddustrine……..nasttavite niz

  3. Bujosevic je starosni penzioner i ne dolazi u obzir ni da se prijavi. Jer onda mogu i maloletnici, stranci ili poslovno nesposobna lica. Smesno i tuzno i vrlo protivzakonito.
    Ilegalno je v.d. i pre toga je bio ilegalno bio direktor, od onog dana kada je napunio 65, pre 2 godine. Zakon o radu je vrlo precizan, penzionisanje je OBAVEZNO, a posle covek moze privatno, na ugovor

    1. Naročito Palikuća. Poznat je nama sa RTS’a po toj pameti i iskustvu. Ekipe se sprdaju sa njim, kao što su se sprdale i sa Popovim. S tim što je Popov bio i ratni huškač uz Milu Štulu. I sa pravne strane, ne postoji nikakva prepreka za kandidaturu Dragana Bujoševića. Jovićevićka je za plakanje, Rakić još gori, Orlić ponovo, Veljković ponovo, Mrđa ponovo, Vučetićka ponovo… Vuletić je molio da se što više ljudi prijavi kako bi Upravni odbor dobio legitimitet koji im je potpuno razbucao onaj snimatelj na prvom konkursu. Pa ne mogu više da se sastave. Svih 14 kandidata su Bogu za plakati.

      1. Vi nemate pojma o RTS. Pratim konkurs od početka i jedino gospodina Palikuću poštujem. Vladimir Palikuća je po mom mišljenju najbolji novinar koji su Jugoslavija i Srbija iznedrili. Doduše, uočio sam i da je snimatelj Vesko profesionalac vredan poštovanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.