Urednik „Danasa na lokalu“: Okrećemo se više građanima, da čujemo šta njih muči 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Urednik „Danasa na lokalu“ Vukašin Obradović kaže da su u okviru tog projekta uspeli da prošire svoju mrežu na 13 gradova, a da će u narednom periodu „još više okrenuti građanima i njihovim problemima“.

„Gotovo svakodnevno dobijamo mnogobrojne informacije iz cele Srbije, a ono što je naš najnoviji korak u projektu ‘Danas na lokalu’ je da ćemo se mnogo više okrenuti građanima, ponudićemo im neku vrstu interakcije sa našim dopisnicima u tih 13 gradova“, kazao je Obradović.

Kako je rekao, kroz različite kontakt forme – web stranice, društvene mreže, građani će moći da predlažu teme, da pišu, da ukazuju na probleme.

„…da našim novinarima predlože ono o čemu bi voleli da pišu, i da oni sami budu, kako smo nazvali tu akciju – Budite reporter Danasa na lokalu“, rekao je.

Prema njegovim rečima, to je otvaranje Danasa prema građanima „na jednom višem nivou“.

„I do sada smo se trudili da informišemo građane u njihovom najboljem interesu, ali sada želimo da mnogo više čujemo njihove stavove, šta njih muči. U narednom periodu otvaramo i web stranice i društvene mreže i novine mnogo više za ono što nam građani budu predlagali kao svoje mišljenje, svoje probleme“, naglasio je Obradović.

Ako imate neku interesantnu vest, zanimljivu fotografiju, video klip ili želite da ukažete na komunalni problem u vašem gradu javite nam se putem kontakt forme na portalu Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari