USPRS: Broj prosvetara koji su zaraženi ili u izolaciji udvostručio se za dve nedelje

Ostavite komentar


  1. Dete je pozvano u skolu da odnese rad iz likovnog i herbarijum. Prati iskljucivo online nastavu. A onda se uciteljica dosetila da ih ispita i fizicko, u ucionici iako napolju nije padala kisa. Uvece istog dana je javila da je dobila test da je pozitivna na Covid 19. Skola nece da da informacije koliko ima zarazenih ucitelja/ đaka. Sve se krije. Hvala uciteljici, hvala skoli, hvala ministarstvu i hvala drzavi na zastiti đaka, njihovih roditelja i njihovog zdravlja. A Vi doktori, recite njima koji sve to organizuju i vode da su bolnice prepune, da pacijente vozite po celoj Srbiji, da ste iscrpljeni i da ne mozete vise. A Vi clanovi KS, da li mirno spavate???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.