USPS: Vujović uplašio penzionere

Ostavite komentar


  1. Vujovic je svojim obrazlozenjem vezanim za penzije koje su Vucic i on oteli od penzionera pozvao gradjane na neplacanje svih nameta drzavi. On izgleda trazi povod da pobegne iz Vuciceve vlasti koja se nalazi u stanju raspada, pa je poceo da trazi nacin da pozivom na pobunu i na nepostovanje zakona i ustava da povod Vucicu da ga izjuri iz vlade. Njegova izjava o penzijama u skupstini srbije uci ce u anale podrivackog odnosa prema pravu i pravdi, i posluzice EU kao razlog da srbiju nikad ne primi u svoje okrilje.

  2. Zamalo da poverujem da se ovaj Vujović bar malo razlikuje od ostatka ove SNS bande,kad on ispade veći pljačkaš i od samog njega(AV).More Vujoviću i Vučiću vukli vas đavoli,dosta pljačke zar vam je tri godine malo.

  3. Gospodo penzioneri,
    sto prica ministar nema zakonsku osnovu, sto je obecavao bivsi premijer, a sadasnji predsednik ostalo je sarena laza . Uredba je ogranicenog karaktera i na sudu pada, a kazneni poeni neustavna kategorija i ona takodje na sudu pada. Gospodo uozbiljite se i udruzite, sposoban advokat ili vise njih da pokrenu grupnu tuzbu. SAMO OZBILJNO I ORGANIZOVANO I ZRELE KRUSKE SAME PADAJU… POZDRAV

  4. Što se tiče penzija ideja nije Vujovičeva već Vučićeva koji ne može da podnese tolika izdvajanja za penzije a zna da su penzioneri nemoćni da išta urade jer je pravosuđe pod kontrolom Vučića, to je taj pakleni plan Vučića da uz pomoć Krkobabića diskriminiše jedan veliki deo naroda i uništi ga i zato je donesen zakon o brutalno smanjenju penzija koji sigurno neće da se ukine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.