Usvojena rezolucija o braći Bitići

Ostavite komentar


  1. eh da je srbija pametna sada, pa da kaze, dok ovi zlocinci iz nato-a ne odgovaraju za jedan zlocin, necemo stati u saradnji sa putinom i rusijom… ovako cemo da popustimo kao i 100 puta do sada, a kao nagradu cemo da dobijemo sledecu ucenu oko kosova… ne kapiraju ovi srbi da kao i rusi nikada nece biti prijatelji zapada… samo mogu biti podanici, kao za vreme jeljcina ili tadica ….

    1. Ne poznajete osnovna prava, neznate šta je rat a šta su ratni zločini. Rat je legalan (na žalost), a ratni zločini su sasvim nešto drugo, odnosno težak zloćin u slučaju ubistva zarobljenika Bitići. Vlasti odgovovorne za teške ratne zločine na taj način prikrivaju svoju odgovornost. Žalosno je što većina pojma nema o poznavanju elementarnih činjenica, jadna si ti Srbijo.

  2. A da nisu braća Bitići stradali na američki način – „Kolateralna šteta“?

  3. Kad god se zategne situacija oko Kosova, Ameri izvuku džokera (nerešeno ubistvo braće Bitići) i vrše dodatni pritisak na predsednika, kome je ionako politički kraj na vidiku. Neka, nek’ se krčka na vatrici koju sam raspiruje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.