Udruženje sudija i tužilaca tvrdi da Danas ugrožava samostalnost tužilaštva

Podnosioci krivične prijave protiv Milomira Marića žalili se Apelacionom tužilaštvu zbog odbacivanja prijave zbog vređanja profesora Sinanija

Ostavite komentar


  1. re: Udruženje sudija i tužilaca tvrdi da Danas ugrožava samostalnost tužilaštva

    A nikad nisu spomenuli da Vučić ugrožava samostalnost tužilaštva, pogotovo što njegove izjave zauzimaju 90% medijskog prostora, ne računajući nastupe u emisijama Hepi Milomira Marića, jer njih od prošče godine vodi i uređuje!

  2. Udruženje klimoglavaca. Šta je sa Andrejevom izgubljnom ličnom kartom i ogromnim pranjem para sa firme Asamakum- ništa, šta je sa Simonovićevim paljenjem kuće novinara i pretnjama tužiocu – ništa, šta je sa Krušikom – ništa, šta je sa sinom Željka Mitrovića – ništa, šta je sa Babićem – ništa. Očigledno da ovo udruženje dvorskih luda ne predstavlja ništa. Gde im je vođa : Zagorka Dolovac – nigde. Zreli ste svi za lustraciju pa u privatan posao a ne više na kasu države.

  3. Ha ha ha ha ha!!! Danas i Cenzolovka ih ugrozavaju? A sto vas vucic vodi za ruku i tuzi, sudi i presudjuje, a? Kakvi sljamovi!!! I ta ekipa sudi nama obicnim smrtnicima. Zato sin najveceg medijskog trovaca sedi u vili sa nanogicom, umesto da trune 40 godina u zatvoru. Kao i svi oni koji su ucestvovali u “detoksikacija“ mladjanog naslednika ruzicaste imperije noc pre nego sto se predao policiji. A koliko jos samo ima ovakvih i mozda i gorih primera u Srbiji?! Gospodo tuzioci i sudije, znate sta da uradite sa tim vasim diplomama…

  4. Niko njih ne može da ugrozi jer su kao i ostali službenici naših institucija potpuno zaštićeni dok izvršavaju naređenja Velikog Vođe.

  5. E, vi stvarno imate kredibilitet. Sram vas bilo. Vas ugrozava Danas? A ne ugrozavaju vas pozivi naprednjaka koji vam govore sta da radite. Vi samostalni? Bruko Srbije. Nadam se novoj reformi pravosudja, ali postenoj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.