UZUZ: Vlast preko tabloida napala Jelenu Stupljanin zbog spota protiv Rio Tinta

Ostavite komentar


  1. Svaka čast glumcima, organizaciji kreni, promeni, gradjanima koji su finansirali odličnu i efektnu reklamu…krajnje je vreme da SVI shvate kakvu štetu i katastrofu ostavlja za sobom Rio Tinto po CELOM svetu, čak i čuveni GUARDIAN izveštava o bahatim malverzacijama Rio Tinta.

    Pitajte narod koji živi u okolini Jadra, mnogi će svoju zemlju braniti sopstvenim životima i drugi će im se pridružiti , zapravo SVI osim SNS plaćenih robova, botova i zgubidana kojima je posao da LAŽU, KRADU, ĆUTE kad TREBA i budu lojalni korumpiranim sns gazdama.

  2. Ma svaka cast svima na borbi, a pogotovo Jeleni i Viktoru, oni su javne licnosti i mogu biti podvrgnuti opasnim napadima!

  3. Kako je Rio Tinto obeležio otkupljene parcele kao privatni posed,tako i svi stanovnici Gornjih Nereljica,kao i vlasnici parcela gde bi trebalo da bude jalovište postave iste takve table,Imaju zaštitu premijerke Brnabić i njene izjave da investitoru ne treba više parcela.

  4. Ova vlast je najveće zlo koje je moglo da se desi. Jelena je jedna od nas koja misli svojom glavom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.