Vakcinacija neophodna, antivakcinalisti ćute o smrti pacijenta

Stručnjaci upozoravaju da je ovo tek početak epidemije malih boginja

Ostavite komentar


  1. Javljaju se javljaju a I oglasavaju samo sto Vi lazima sirite I paniku a I vodite hajku pa ih zato nema. Strah je kod vas Vakcinasa …. Nas Niti je strah Niti seen bojimo iako smo nevakcinisani jer znamo na cemu smo sto Sa vama nije slucaj. Sve najbolje Vam zelim

  2. Zašto se širi panika. Zašto toliko zastrašivanja naroda. Ako su vakcine dobre, zašto kazne i pretnje. Jer doktori znaju da su štetne i ne vakcinišu svoju decu.,a mi ostali moramo jer je neko uvezao i mora da se potroše i jer se oni veoma .““brinu." za naše zdravlje.

  3. Gospode Boze, ne mogu da verujem sta citam u ova dva komentara?!?! Zar ste zaista toliko slepi kod ociju ? Da moraju se neodgovorni roditelji kaznjavati, jer nevakcinisana deca su najpodloznija boginjama i jos kojekakvim zaraznim bolestima za koje smo mislili da su iskorenjene. Ta ista deca se druze sa drugom decom i idu u vrtice I skole. Samim tim su potencijalno moguci prenosioci istih tih oboljenja. I bas zato sto nemamo decu za "bacanje", moramo ih cuvati. Nasa deca su NEUPOREDIVO vaznija od nas samih I nasih hirova.

  4. Ni ja, g. Nikoliću, ne mogu da verujem koliko se vakcinisani boje da će biti zaraženi iako su se zaštitili vakcinom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.