Vanja Udovičić: Evetefendija

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Predlažem novinaru koji je pisao ovaj tekst da ispita zašto je i zbog čega Vanja Udovičić , kao najbolji igrač sveta, bukvalo OTERAN iz Pro Reka!

  2. Jedna od bitnih ljudskih osobina da covek ima samopostovanje i postovanje. To ovaj mladi covek nema. Bas ruzno.

  3. Dobro,
    i gde je sad tih 143 miliona dinara?
    Šta je sa istragom?
    U fioci?

  4. Ne znam za „evetisanje“ (odobravanje) ali znam da je, dok je igrao za „Radnicki“ u Kragujevcu roditeljima bilo preporucivano da decake drze podalje od njega.

  5. .. SBPOK je otkrio brojne afere Evetefendije, ali tuzilastvo drzi fioku, Fin inspekcija je otkrila oko 214 prekrsaja u sprivodjenju procedura, iz ministarstva je najveci egzidus drzavnih skuzbenika, falsifikovanje potpisa drzavnih sluzbenika, krsenje prava deteta, pranje novca .. I sve to AV zna, zato i VU mora biti Evetefendija.

    1. A ja mislim da vi Duško i Kg i ovi iznad ništa niste naučili do sada. Podsećate ne na Homera Simpsona kad se posvađa sa televizijom.
      Pročitajte ponovo uvod pa razmislite da li se ovako komentarise bez ikakvih dokaza.

  6. Previse afirmativan tekst. Pored Univerzijade, u samom Kosutnjaku su brojne malverzacije, vise puta renovirana trim staza, gradnja Stene i najnoviji ekocid i destrukcija sume zarad nekakvog Spotskog centra i normalno ogromne ugradnje u toj prici.

  7. Nema tu vise price o sportu i napretku istog ! Da li su sposobni ili ne bitno je da su poslušni a sto nemaju veze sa sportom i to od ministra pomoćnika državnog sekretara njih samo zanima fotelja a organizaciji sporta i svega vezanog za sport nemaju pojma! Sve korumpirano i samo gledaju kako će se ugraditi i zaštititi one niže po funkciji od sebe koji donose procenat!

  8. Nipodaštavajući odnos A.Vučića prema Babiću i Udovičiću proizilazi iz situacije u kojoj se njih dvojica nalaze.Oni su zbog nečeg ucenjeni..

  9. Da imaš malo mozga u glavi, koji je izjeo hlor, očigledno, razmislio bi o tome šta će biti sa svima vama koji učestvujete u uništavanju naše zemlje. Neće se važiti ono čuveno: ja sam samo ispunjavao naredjenja. Skoćićeš u bazen, staćeš na gol, a mi ćemo ti svi pucati peterce raznim stvarima u tu tupavu glavu.

  10. Ubedljivo najsmesnija i najnebitnija pojava nach politickoj sceni.

  11. Ја Вањин одговор гледам као искрен одговор.
    Вања не зна да ли је србин? Веробатно и није јер му је крштено име Фрањо.
    Вања звоца? Наравно да звоца ако тражи нешто за свој ресор када има прилику.
    Значи, Вања је само искрено одговорио.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.