„Jasno je da je Vučićev patriotizam samo udomljavanje kadrova“: Sagovornici Danasa o proslavi Dana državnosti

Ostavite komentar


  1. Ovo su zlobne provokacije, Dan državnosti Srbije je najvažniji praznik naše zemlje i građani su ponosni što je proslavljen onako kako i priliči, koliko god se to ovim ljudima ne dopadalo.

  2. Velelepni vatromet će ostati zapamćen kao nešto lepo, a i ostaće zapamćeni ovi što udaraju po svojoj zemlji i kritikuju sve što građani podržavaju.

  3. Za Saleta, Tomu i Željka,
    Koliko dobijate za dežurstvo?
    Bilo bi patriotski i ljudski da umesto što botujete pošaljete SMS za lečenje dece, narodne kuhinje na Kosovu… A možda i ne znate da to postoji, dok mislite da je dobro bacati novac uvis da šljašti?

  4. Potpuno tačno.. Nigde na vidiku proizvodnja gde je novac,, stvaran,, sve neke birokratske gluposti gluposti. Kadrovi i samo kadrovi a dali su stručni dovoljno to nje bitno. Recimo profesor fizilkog upravnik pozorišta u Leskovac kako vidimo iz novina

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.