„Vučić je u konstantnoj funkcionerskoj kampanji“: Zašto se predsednik prečesto obraća građanima?

Ostavite komentar


  1. Treniranje do nepodnosljivosti! Tolika bespotrebna, usiljena obracanja nemaju veze sa transparentnoscu predsednicke funkcije. Ispiranje mozga status pro!

  2. Nikome ne bi smetala njegova priča da je to što kaže smisleno, pametno i u dobroj nameri.

  3. Ne znam kako se to sve naziva, ali je tacno ono sto je g. Vucic nedavno rekao na nekom okupljanju, da njega nema stranka bi se ugasila (izvinjavam se ako nisam dobro interpretirao) a to jeste cinjenica. Nema u stranci nikoga takvoga a nece ga ni biti. A to sto se cesto vrlo cesto pojavljuje svuda i na svakom mestu, pa ako ne bi tako radio narod bi ga brzo zaboravio a njegovi sledbenici ne bi znali sta da rade. Ziveli

  4. Opasan je igrač OSCAR. Za raštimovani orkestar opozicije je tata-mata,

  5. Pa pošto se ne bavi ozbiljnim državničkim poslovima, ajde da zamajavam ovaj služeni narod. To jedino i zna da radi

  6. Vucic u stranci nema harizmaticne ljude zato sto ih je svesno i namerno oterao, kako bi bio jedini u toj stranci koji se u nesto razume, to je Seseljeva skola.

  7. Vise niko ne gleda i ne slusa sta prica moze slobodno i 24/7 da bude na svim kablovskim kanalima.

  8. Predsednik je funkcioner sa kojim ne moraš da se slažeš ideološki ali mora da poštuje ustav i zakone. Ova osoba to ne radi prema tome ne može da bude predsednik nego uzurpator.

  9. Ne gledam predsednikova obraćanja jer se davno pokazalo da uvek isto priča. Posle pogledam neki tekst i vidim da ništa bitno nisam propustila.

  10. Njegovi meki pokreti odaju nesigurnu ličnost,koja se brani stalnom vikom, da bi zaplašio par kritičkih novinara!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.