Veća briga o napuštenim psima u Šapcu

Iz prihvatilišta u dom

Ostavite komentar


  1. Neverovatno koliko je Śabac napredan grad postao. Zaista, kao da nije deo Srbije.

    1. U naprednom Sapcu, koji kao da nije deo ove drzave, imamo glavnu autobusku stanicu u cijim zidovima zive pacovi a onda i misevi. Pacovi slobodno setaju po istoj, dok grad za taj slucaj nije briga. U suprotnom, glavna autobuska stanica ne bi bila ruina puna pacova i miseva.
      Isto tako u naprednom Sapcu imamo put od glavne autobusle stanice do Letnjikovca sa ispucalim pesackim stazama prepunim smeca koje nije ne obnavlja i ne cisti.
      Onda, oko naprednog Sapca, imamo selo Varna puno mikro deponija od kojih se jedno nalazi na placu bivseg kolektivnog centra za izbeglice, dok se iza istog nalazi poligon za nezakonito „treniranje“ pasa. Imamo prljavu recicu Dumacu, izasno selo Pocerski Metkovic i na sve to JKP „Stari grad“ koji se ovde hvali „prihvatilistem“ za pse u kojem se vrsi nezakonita eutanazija pasa, samim tim zaposlenima koji se nalaze pod cizmom vlastodrzaca i izvrsavaju te gnusnei nemoralne radnje. Kazi mi, sta je u ovome moru primera, kojih ima jos vise, napredno?
      Sta je trenutna vlast uradila kako treba, osim kozmetickih izmena u centru?
      „Sada“ su, pred izbore, poceli da sredjuju druge delove grada. Sa tim ce stati cim pobede, dok se nadam da nece. Zato, nemoj meni i nama pravim sapcanima govoriti o naprednom Sapcu koji kao da nike deo ove drzave. Imaj malo ponosa, daj otkaz, platu mozes zaraditi i na druge, postenije nacine Slobodane.

  2. Bravo, bar ste poceli. Vadite zivotinje iz kaveza. Osetili smo i sami kakav je to osecaj tokom karantina. Ne moze zivo bice da se pomiri sa kavezom.

    1. Pozdrav Šapcu i dobrim ljudima u njemu!Poželim da živim u Šapcu!!

    2. Bolje bi bilo da malo mislite i pomazete napustene i siromasne ljude u gradu i okolini a pse pustite da zive svoj zivot.

  3. Sabac se zaista izdvaja kao proevropski grad. Medjutim sav taj trud ostane nedorecen. Ok, udomili pse, volonteri, psi srecni…ali zato pseci izmet na svakoj zelenoj povrsini. Mora do kraja da se nesto dovede u red. Gde su djubrijere za pseci izmet? Gde je komunalna milicija da kaznjava neodgovorne vlasnike pasa koji ne pokupe taj izmet sa trotoara ili zelene povrsine gde se deca igraju?

  4. Imamo jednog koji je 8 godina u azilu. Iza rešetaka, kažnjen što je živ. Ovih dana je učio da hoda. Politika sa ovim nema veze, iako zluradi snsovci žele da obezvrede sve humane akcije

  5. Zelenovicu, kada ce se goniti oni zaposleni u JKP „Stari grad“ a koji su deo (po tvom misljenju) jednog on najboljih prihvatilista za pse u Srbiji, a u kojem se tako humano vrsi nezakonita eutanazija pasa? Kada ce odgovarati onaj koji je osmislio takav plan i naredio njihovo ubijanje? Je li Zelenovicu?

  6. Psi ne mogu bez ljudske pomoći…pokažite dobru volju , malo ljubavi i empatije prema ovim bespomoćnim bićima

  7. Bravo za sve volontere koji brinu o napustenim zivotinjama. U ovakvoj Srbiji jako je to tesko, uvek se nadju dušebrižnici sa opaskom da je bolje da brinu o ljudima i deci, a ti isti nikada ne bi pomogli nikome.

  8. Molim vas nemam više kome da se obratim, u ulici Ćirila i metoda na broju 21 ima 8 pasa koji žive sami pošto vlasnica kuće živi na drugoj adresi njih je tu ostavila same i već dva meseca ne dolazi, ja nemogu više da ih hranim, to je strašno gledati, molim vas da nešto poduzmete, pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.