Veliki broj obolelih prepušten sam sebi

Zaraženi korona virusom sve teže dolaze do lekara, mesta u pojedinim bolnicama nema

Ostavite komentar


  1. Redovno kupujem Danas već godinama. Ali ne razumem zašto ne objavljujete moj komentar na ovaj tekst. Nisam nikoga uvredio i sve je u granicama korektnosti. I ovo nije prvi put. Pomišljam da prestanem da kupujem vaš list. Vama to nije ništa a na moju platu jeste trošak.
    Srdačan pozdrav

    1. Primecujem da Vam se objavljuje bas dosta komentara. A ovaj Vas komentar lici na klasicnu ucenu. Usput jos da kazem da je dosta Vasih komentara prilicno iritantno, pogotovo ovi koji se ticu epidemije, ali racunam da je to Vase misljenje, koje je cvrsto zabetonirano, pa uglavnom i ne zelim da Vam oponiram.

      1. Postovana Vesna,
        Nisam ja jedini koji se zove Jovan. Ovo je moj mozda drugi ili treci komentar za poslednjih nekoliko meseci. Uostalom, neka objave moj komentar pa onda sudite o njemu. Jedino ukoliko ovo ne pisete kao administrator pa vec znate sadrzaj.

      2. Glavno da su tvoj , apsolutno bezvredni komentar ,objavili.Takve poput tvog i botovske najviše objavljuju. Slobodna novina,moj pulo.

  2. Profesorku Draganu Jovanovic za ministra zdravstva i problem je resen. Najbolji pulmolog, znam iz licnog iskustva.

  3. Ovakav način pružanja medicinske pomoći od strane lekara telefonom, bez pregleda pacijenta, jeste human u ovim teškim trenucima,
    kada se do lekara teško dolaz, ali on jije zakonom predviđen. I zbog toga lekari treba dobro da se čuvaju. Naime, sve dok je dobro, i bez problema, sve bude u redu. Međutim, ukoliko se stanje pacijenta pogorša ili nedaj bože dođe do smrtnog slučaja, onda se može desiti da vas isti ti rođaci pacijenta koji su vas zvali telefonom i molili za savete i pomoć tuže. Onda na sudu oni govore sasvim drugu priču optužujući vas.
    To mi je dobro poznato jer sm lekar u penziji a bio sam dugogodišnji sudskomedicinski veštak

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.