Veliki deo Zrenjanina bez vode zbog havarija 1foto JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin

U toku su sanacije dve havarije većeg obima na vodovodnoj mreži u ulicama Đure Jakšića i Franje Kluza, saopštilo je Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija”.

Saniraju se havarije na vodovodnoj mreži u Đure Jakšića i Franje Kluza.

Zbog sanacije havarije na vodovodnoj mreži u ulici Đure Jakšića trenutno su bez vode parna strana u pomenutoj ulici, ulica Vojvode Petra Bojovića, kao i ulice Begejski red, Dr Kornela Radulovića, Toše Jovanovića i Jug Bogdanova od raskrsnice sa ulicom Đure Jakšića prema Begeju.

Prema trenutnim procenama sanacija havarije većeg obima u ovoj ulici biće otklonjena do 15 časova, a ubrzo nakon završetka radova doći će do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim ulicama.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin trenutno rade i na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži u ulici Franje Kluza.

Zbog sanacije havarije u Franja Kluza bez vode su ova i ulice u njenoj neposrednoj blizini u naselju Berbersko i delu naselja Putnikovo.

Zbog obima nastalog kvara nezahvalno je davati precizne procene o potrebnom vremenu za njegovo otklanjanje, a trenutna su predviđanja da će radovi biti završeni oko19 časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem pa će ubrzo doći do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutoj i okolnim ulicama, saopštilo je zrenjaninski Vodovod.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari