Požar u Novom Sadu, nema povređenih 1Foto: N1

Veliki požar izbio je večeras na uglu Kisačke i Partizanske ulice u Novom Sadu, gde se, zapalila kotlarnica u privatnoj kući pored magacina firme Etaž, prenosi N1.

Kako navode, zapalio se njihov magacin sa opremom za kupatila i grejanje.

Prema navodima N1, nema povređenih, a saobraćaj je bio blokiran.

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj izjavio je novosadski portal 021.rs da u požaru nema povređenih, ali njihova ekipa stalno dežura. Oni su izašli na teren odmah po pozivu policije.

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća (JKP) Vodovod i kanalizacija u Novom Sadu, gasile su večeras požar koji je izbio u magacinu i pre nego što su stigli vatrogasci, saopštilo je to preduzeće.

„Ekipe su velikom brzinom krenule u akciju gašenja požara koji je izbio u večernjim satima u Partizanskoj ulici. Uz pomoć hidrantske mreže uspeli su da obuzdaju vatru dok nisu stigle dežurne vatrogasne jedinice“, navedeno je u saopštenju.

Požar u magacinu firme koja proizvodi instalacije za vodovod i grejanje gasi pet vatrogasnih ekipa i za sada nema informacija o povređenima, niti o uzroku požara, prenosi Beta.

Taj magacin se nalazi iza nekadašnje diskoteke „Kontrast“, koja je takođe ranije izgorela u požaru i kada je poginulo šestoro mladih ljudi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari