Verica Bradić o tužbi Olje Bećković: Nekad se suđenja pokreću zbog marketinga

Voditeljka Hit tvita povodom tužbe za plagijat Utiska nedelje

Ostavite komentar


  1. Verica Bradic je lepa, vedra, vesela zena i bilo bi prijatno za oko gledati je @@@a@ na nekoj normalnoj, a ne primitivnoj i prostackoj televiziji, naravno , sa drugim formatom emisije, a ne kradenim. Pare su cudo i ljudi zarad para su spremni da izgube svaku skrupulu, ako su ih nekad i imali.

    1. …. a nekada zbog istine. Pa kada smo kod istine možete da priznate da ste neuspešno iskopirali Oljinu emisiju….eto istine radi.

    1. Moš misliti.
      Olji Bećković treba reklama neke Verice sa Pinka.

      I slučajno te Željko Mitrović uvalio u istom terminu,
      i slučajno pokušavaš da liči.
      Ali ne ide.

      1. Zar ne mozete da shvatite da je Verica Bradic popularna, za odredjeni broj ljudi, isto kao sto je Olja Beckovic popularna za drugu grupu ljudi? Nije ovde problem, ni u Olji, niti u Verici, problem je u ljudima koji su u stanju da idealizuju one koji su im simpaticni i, demonizuju one za koje smatraju da im, svojom pojavoim i radom, ugrozavaju ugled tog svog virtuelnog idola.

  2. …i ne samo da se objavi, vec u svakoj sledecoj emisiji da isto to ponovi na pocetku, na kraju emisije i nakon svakog povratka sa reklamnog bloka.

  3. Olja, suprug tvoje sestre ce te uputiti o temi kradje, on ima iskusstva u tome.

    1. Što je najstrašnije, njen komšija sa petog sprata je odranije poznat policiji, a njegova supruga poznaje ljubavnicu bivšeg ministra trgovine. Sumnjivo, sumnjivo

    2. Reče mi jedan čoek na jednom mestu, kod jednog čoeka, jednu stvar, ne mogu ti reći dje, odma bi se setio koji je…

  4. A nekada bi ovakva „tužba“ bila jedan o predloga za utisak nedelje… Žalosno šta ostade od onakve novinarke. Zaista sve što Đilas dodirne se pretvara u propast, nije Olja sebi smela da dozvoli da je podšapi taj politikant!

    1. Pohvala Ludosti je remek delo stvoreno pre 500 godina, a evo, Vi i Vaši činite ga savremenim.

  5. Utisak nedelje je trajao i tokom pet godina nepostojanja. Mislim da uopste nije ugrozen emitovanjem hit tvita. Publika je potpuno drugacija.

  6. Utisak nedelje je institucija, tako da realna potreba za reklamom nije potrebna. Izjava Bradićke čista politika.

  7. Realno tu Solakovu s novu kako se vec zove gleda manjina, kako god to tesko da pada..Kada s nova i n1 ne bu bile deo sbba i united grupe – sve navedeno Solakovo i ko zna sta vec jos, prvi bi stao uvek na njihovu stranu. Ovako, svajcarskog Karica sa malo boljim manirima ne pada mi na pamet da branim.

    1. Stanislave preterano s…..eš.Izvini mislio sam Stefane realno nemoj da jedes sendvic.Jok ti ces mi branis.
      Zašto kažeš sendvič a mislis na SNS.

    2. Sta je hteo poeta reci? Stavlja nas u dilemi ili je i sam u njoj? Ipak je cutanje pametnije nego besmisleno bauljanje?

      1. Valjda je poeta hteo reci da kad Nova S i N1 budu pod Vucicevom sapom, onda ce on gledati te kanale.

    3. Stefane, kakve veze ima taj Šolak, jel to nešti ružno ili zarazno? Hit tvit je velika farma u malom.

  8. U sta smo se pretvorili, koliko su nas raspametili i satrli kad se vodi polemika, jos gore poredi, izmedju Verice i Olje…Boze sveti.
    Ko god je ucestvovao u nasem unistenju pruzam mu ruku za ovo sto je uradio od nas.
    Tragedija.

  9. Olja Bećković je institucija za ovu skutonošu Željka Mitrovića. Proći će i njihovo. Kada bi Nova S imala nacionalnu frekvenciju i istina ušla u srpska domaćinstva i Bradić i Mitrović bi leteli zajedno sa ovom vlašću.

  10. Olja je već jednom tužila sudu jednu emisiju koja je početkom dvehiljaditih ili krajem devedesetih išla na Karićevoj BKTV i zvala se nešto po maskama, to jest gledaoci su dodeljivali crnu ili belu masku utisku u zavisnosti šta misle o tome. Sud je odlučio da je u pitanju plagijat i prestalo je emitovanje. Cela forma emisije je bila slična Utisku nedelje, samo je imala drugi naziv. Ovo što radi Bradićka je ista stvar, ali nju baš zabole za novinarski integritet i objektivnost, pokupiće pare sa pinka i nek traje dok traje. Zna da posle može da radi samo kao hostesa na hepiju.

  11. Postoji ključna razlika.
    Gosti Utiska nedelje debatuju civilizovano i argumentovano. Voditeljka ne dozvoljava ni gledaocima koje se uključuju u emisiju govor omalovažavanja.
    Atmosfera u Hit tvitu je kao u staničnom bifeu u 3 ujutro. Bahati, primitivni, plaćenici koji pljuju, ruže, vređaju sve koji ne obožavaju njihovog Idola. Voditeljka podstiče takvo ponašanje.
    To je ključna razlika i sud će je uzeti u obzir prilikom donošenja presude.

  12. Istine radi Hit tvit je gledana zato što je na nacionalnoj frekvenciji,dok Utisak gledaju svi oni koji su u mogucnosti da prate Novu S.

  13. Besmislena tužba i smešni pokušaj osvete bivše uticajne „duboke države“ Srbije…

  14. DS je odgovoran sto TV Pink nije optuzena i osudjena za extra profit, sto bi tog trenutka bie poslednji ekser u kovceg.
    Izbegavanjem lustrifikacije osvedocenih kriminalaca u politici, DS je sprecila politicko prociscenje i dovela do metastaze na svim elementima drzave.
    Braneci demokratiju DS je istu zrtvovao zarad principa na kojima demokratija pociva, i ostavio je na milost i nemilost ratnim zlocincima, profiterima, mafijaskim grupama, kriminalcima, politickom talogu i karijeristima, koji su se zapadu ponudili kao alternativa u odnosu na neefikasnu demokratiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.