Versko-politički analitičar: Vladika Srpske pravoslavne crkve Nikanor nastupa fizički i verbalno agresivno u svojim nastupima

Ostavite komentar


  1. SPC je podruznica ili predstavnistvo ruske crkve..sta god im se naredi u Moskvi ,oni ce raditi..isto kao u politickom delu igre..

  2. SPC ne treba da se mesa u politiku i drzavne poslove,To je duhovna zajednica i nisu svi Srbi vernici.Neki pripadnici LGBT jesu.Ima ateista medju srbima,kao i pripadnika druge vere.
    LGBT nista ne namece nikome.Oni samo traze svoja prava na brak,nasledje itd ,ato su onovna ljudska prava.Agresivnost navodne vecine je sramna i proizilazi iz neznanja,primitivizma e
    predrasuda.Vladika kao i svi koji nastupaju u javnosto morali bi da daju uravnotezene izjave i da se ograde od svake agresije prema bilo kome.U crkvu ide ko hoce,ali ona nesme
    nametati svoj stav celom narodu.Mnogi ne idu u crkvu.Ja upravo necu vise posle ovakve
    agresije i vulgarnosti tog vladike

  3. Hvala Bogu Gospodu pa još ima dobrih Vladika!
    Neka te Bog čuva.
    Pozdrav sa Golije! A ovim bolesnicima ni ime ne bih pomenuo. Poštovanje crkvi i Vladici

  4. Stav crkve/patrijarha, je u direktnoj proporcionalnosti sa finansijskim donacijama od strane vlade/svih građana Srbije. U skladu sa tim se tako „talasasto“ i ponašaju ! Pri tom se vidi i jasno „talasasto“ ponašanje i samog vođe ove države, koji kao šatro ne pije „egzotične“ kafe, ne letuje u „stranim“ zemljama/ne letuje uopšte tokom leta, njegovo „letovanje“ se širi tokom cele godine, ne nosi „fensi“ garderobu, ne podleže mnogim evropskim-modernim idejama, druži se sa navijačima, odakle i potiče, a onda odjedanput, baš nešto voli LGBT populaciju. Pa ne ide to druže, nikako jedno sa drugim !!!

  5. Кад ће бузанерска парада питам за деда Перицу

  6. I u Srbiji i u Crnoj Gori SPC se osilila, kao da su u teokratskim državama…miješaju se u državna pitanja, zakone…a s druge strane luksuzno žive.

  7. Sta god neko zucne protiv te populacije sa skracenicom, odmah dezurni dusebriznici u Srbiji to oznace kao govor mrznje i povredom ljudskih prava sto nije tacno.
    Videcemo da li ce biti te bruke 6.sep!

  8. Religije, bez obzira o kojim religijama se radi su pokretaci vjerskih ratova, koji cesto prelaze u Svjetske ratove.

  9. Само мастери пол.религије имају диплому за то

  10. Ova manjina nas prisliljava da mislimo kao oni.
    Agresivni su da izopacenost nametnu kao normalnost.
    Ugrozavaju nas i maltretiraju.

  11. Велики број новинара Данаса су политиколози.Зашто толико потцењују своју струку.Да ли би кад их заболи уво отишли ортопеду.Господин Вељковић није политиколог религије.Он не разуме нити познаје предмет о коме прича.

  12. Srbi nisu narod za prajd,mi smo za porodicu,tradiciju,veru u Boga,jedinog istinitog.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.