Veselinović: Cela Vlada da podnese ostavku zbog doktorata Malog

Ostavite komentar


  1. Da bi podneli ostavku morali bi da budu moralni ljudi.Da li su oni moralni ubrzo će mo saznati.

    1. Pa ako nema pritiska da se postuju demokratska nacela i moral nema ni demokratije. Ova izjava jeste jedna vrsta politickog pritiska ali dok narodu ne dodje u glavu da laganje i prevara nije nacin da se vlada bice kako jeste a jos i gore.

    2. Sad će izbori,zašto bi neko podneo ostavku,izadjite i pobedite,ali kako da pobedite kad ni cenzus “ima da nema da preripite“ što reče Šojić.

  2. Ovaj ga pretera. Da ostavku da cela vlada. pa što je tu stao. Trebalo je da nastavi pa da traži ostavku i od predsednika Srbije, pa od predsednika Evropskog savtea, pa od Trampa, pa od pape, a sve zbog jednog plagijatora.

  3. Samo ne razumem gospodina Veselinovića zašto imamo nakaradan sistem,da li zato što imamo nove puteve i mostove,ili zato što svaki grad u Srbiji danas živi podjednako dobro kao i glavni,ili zato što sve više imamo investotora. Možda je to njemu nakaradno ali narodu nije.

  4. Pa sad se i vidi zašto ste i zašto još uvek izmišljate priče o plagijatu i zašto ste blokirali Rektorat. Na FON-u ne rade nepismeni već ugledni profesori koji su odlučili da doktorski rad g. Malog nije plagijat. Ali avaj to nikako Đilasu nije odgovaralo. Zamislite da ponovo blokiraju Rektorat.?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.