Vesić: Stiže 100.000 maski koje su kupili kineski privrednici iz Beograda

Ostavite komentar


  1. ovaj buzdovan je po ugledu na vladaoca , molio kineze da mu kupe maske ? pa gde su pare koje svakodnevno skupljate od npr parkiranja i pauka? gde su pare kojima bi platili gorivo za gsp da nije ukinut? gde su pare od poreza ? a onda , bez blama , pominje fontanu na slaviji ? da li u svom pilećem mozgu može da izračuna koliko je maski i zaštitnih odela bacio u taj bunar, u tu taj arhitektonsko -muzički kičeraj bez dna ?

  2. Nista od toga necemo videti – cista vuciceva propaganda.
    Ako nesto i stigne, bice to za mesec, dva kad maske vise ne budu potrebne. Toliko su dobro organizovani.

  3. Razumem da je Beograd visemilionski grad. Ali i mi iz Vojvodine trebamo zastitu.
    Ono sto je dobro jeste da je pocela isporuka. Jer juce kad sam isla u apoteku, receno mi je da su maske rrasprodate, sto znaci da ih je bilo.
    Moram da pohvalim i sve privatne firme koje su se odlucile na human gest da proizvode pamucne maske i donira ih gradjanima.

  4. I više nego dobro i brzo je sve organizovano pa cak i proizvodnja najneophodnijih stvari. Cela Srbija ce biti obezbedjena i sve ce se nadokladitii. Svi zajedno moramo imati razumevanje.

  5. Sem građana Kine tako su se odazvali i da kažemo naši kinezi u Srbiji, koji svojim prilozima pomažu naše ustanove za bolje svih nas u Srbiji.

      1. Pa za onih 10 koji ce da obole od korone…kako je u pocetku tvrdio av..e za njih ce biti

  6. Koliko je velika pomoć od prijateljske Kine videćemo sledećih dana, kada na sbudu preplavili sa svojim donacijama i zaštitnim sredstvima u borbi sa korona virusom.

    1. Vesic je poznat po tome da gaji empatiju prema gradjanima Beograda, tako da sam gotovo siguran da ce maske ako i stignu biti prodate a pare u Vesicev dzep.

  7. Bašme interesuje da li je neka država u svetu dobila ovako ogromnu pomoć, kao što smo mi dobili od čeličnih prijatelja iz Kine.

  8. A gde su to ovi naši novi spasioci kupili? Skočili do Vuhana, pa doneli? 100k maski „za Beograd“, kakva sprdnja od vlasti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.