Pisanje kao disanje: Ko je Vesna Mališić, čiji je odlazak iz NIN-a pokrenuo spekulacije?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. potpuno vas podrzavam jer verujem da je to jedina dobra odluka s obzirom da ste do sada uvek radili ispravno i samouvereno BRAVO ne posustajte i dalje u svojim odlukama

  2. Jel to tiha tranzicija u NINu? Culibrk bi srecan zbog onog intervjua gde je jos jednom dokazano, da Vucic prica sta hoce ma kakva mu pitanja postavili a nalozio se bio sad ce on njemu u brk. Da se spremi Danas, NovaS, N1?

  3. Ćulibrk je tanak novinar, mislim da bi lepu karijeru uprepodobio na pinku ili hepiju.

  4. Veliko postovanje za vas gospodjo i za jednog od najvecih profesora u nas, nedavno upokojenog Ratka Bozovica.

  5. Dobro,nije prihvatila ponudu menadzmenta. Problem neki? Evo sad ce poslodavac meni i vama da primera radi da platu od milion jer mi tako mislimo da treba. Mozda se njoj to nije svidelo,mozda stvarno hoce u penziju,mozda hoce da se bavi goblenima i hiljadu drugih stvari. Cemu ovaj tekst zapravo? U sustini nije velikan profesije da bi nekog interesovala

  6. Pitanje iz naslova ovoga teksta je predimenzinorno. Vesna je bila novinar i urednik koji je mogla da radi samo u NIN-u i nigde više. Zar je to kvalitet? Daleko je ona od toga…

  7. Iz teksta se ne vide spekulacije osim biografije, da li je spekulacija u biografiji?

  8. Za novinara je najvažnije da bude iskren i da donese vest. Za komentatora novinara je važno da ima stav, a gđa Mališić ga je imala. Blic i NIN su uništeni dolaskom Ringiera jer im je važna prodaja a ne nezavisnost lista. Novine žive od odštampanih reklama a ne od prodaje. Kada vlast zapreti da će firmama koje plaćaju reklame u štampi, naložiti da u određenim novinama ne smeju da se reklaniraju, onda te novine prestaju da budu nezavisne i postaju politički podobne. U svakoj promeni novinske redakcije kumovao je SNS.

  9. Nadam se da ce gospodja Vesna Malisic dugo koristiti penziju i da ce konacno poceti pisati kolumne kao pravi novinar.
    Sve najbolje

  10. Bravo! Uspešno uništen svojevremeno najbolji nedeljnik koji je vozom u onoj (nikakvoj?) zemlji još vruć od štampe putovao u Zagreb pa dlaje sve do Ljubljane, gde su ga i Slovenci željno iščekivali. Bile su potrebne decenije predanog rada da se uništi sve!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.