Vesna Pešić: Večita buntovnica

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Uvek ostra na jeziku i oduvek zagovornik antisrpske politike! Zna se na koga je mislila sa ‘cev u glavu’ ! Nema opravdanja!

      1. Lično,više volim kritiku na svoje postupke nego pohvalu pod uslovom da je pristojno iznesena.Iz kritike razumni ljudi izvlače pouke a samoljubci srljaju u propast,pre ili kasnije.Ne zameram ništa gospođa Vesni i šteta je što veći na vlasti ne voli da čuje glas razuma.

    1. „Cev u glavu“ je cev u našu glavu a ne predsednikovu, ako se ništa ne promeni.

    1. A na koga je mislio vucic sa kalasnjikovom u ruci iznad sarajeva sa seseljom .da to je mirovnicka politika

  2. Svakom po zasluzi, njen postupak je za osudu! Tuzilastvo zna i radi posao kako treba! A Vesna bolje da uzme unucice ako ih uopste ima i kao prava baka seta kroz grad a ne da se bavi politikom u tim godinama.

    1. Samo tebe nek setaju. A Vesna mozga ima i zna sta treba raditi. Pitanje je da li je ovo slobodna zemlja. Za tvitove hapse, a za paljenje kuca, ubistva, rusenja, ne. Zasto? Zato sto to vlast radi. Ne moze samu sebe uhapsiti.

    2. A ko ste Vi da Vesni Pesic dajete savete sta da radi u zivotu? Sram Vas bilo za ovaj komentar, bre!

  3. Kazete; „bila je ambasadorka u Meksiku“, kad malo intenzivnije pregledate interente videt cete da je u Meksiko otisla za ljubavnikom. Ta „postena, iskrena i pametna“ zena. Ako mi zaboravljamo interenet ne zaboravlja. Hajde sad treci put izbriste ovu informaciju Vi koji se borite da istina dodje na videlo!

    1. I moji čobani znaju da internet nema šta da zaboravlja , ili ne zaboravlja . Svaka budala može da izbaci na internet šta god joj padne na pamet . I ‘ajde sad veruj nečemu što pročitaš na primer na vikipediji gde ima i grešaka , a i namerno ubačenih provokacija . Nedavno je i u kvizu Slagalica na RTS -u došlo do tragikomične situacije , kad je bilo pitanje o pesmi Marko Kraljević i Vujović Matija . A Matija Vujović je jedan dečko koji je hteo da se našali ubacivši svoje ime pored imena Kraljevića Marka . Naleteli i „stručnjaci „koji rade na RTS-u a da neće običan svet .

  4. Iz njenog ponašanja izbija, nezadovoljstvo ličnim životom, sa hroničnom i neizlečivom zajedljivošću!!!. Zato je i večita buntovnica!!!!.

    1. To nisu otvorene pretnje predsedniku. To je priča o bezizlaznoj situaciji u kojoj smo se našli koja će se završiti sa „cevi u našu glavu“.

  5. Ko kaže da je dotična gopodja večita buntovnica!?Setimo se kako je bila za bele listiće.Ne kažem da je to odlučilo o izborima 2012 godine,ali su i ti rezultati sabirani.Dakle,nije bila za Tadića nego kao ni za koga?To je značilo glasove za Nikolića,pošto nije bilo moguće da neki vanzemaljac bude predsednik.Drugim rečima,i njenom zaslugom su radikali(čitaj sns),došli na vlast!Pa sad je gospodja protiv njih?Setimo se da je Vučića poredila sa pok.Djimdjićem.Muka mi je kad sad vidim njene komentare,sa kojima se slažem,ali bi mene bilo sramota da bilo šta pričam protiv radikala,jer je i sama zaslužna za njihov dolazak na vlast.Pošto je Tadić nije vratio u Meksiko,verovatno je očekivala da će to uraditi Nikolić,kakva zabluda očekivati to od jednog radikala!Nadam se da će te ovo objaviti?

  6. Safeta Biševa, za svoj naslov, kopirala je moj komentar, koji na žalost kao i mnogo puta do sada, nije objavljen, gde sam Vesnu Pešić nazvala „večiti buntovnik“!!!!.

  7. ona odlicno zna sta pise, nije senilna, ali kada je prigustilo nasla razlog da se pravda, a svi znamo sta misli i koja joj je namera

  8. Ideja ‘belih listica’ bila je vise demokratije u Srbiji.Da je Boris Tadic pobedio na izborima 2012. Srbija bi bila jedina evropska zemlja osim Belorusije ciji predsednik ima vise od 2 vezana mandata.Sa druge strane, treba se prisetiti i Aslana Mashadova, prvog predsednika pobunjene Cecenije, poznatog i po tome sto je po stupanju na duznost, samom sebi poverio mandat za premijera.U sustini pozitivna ideja, postala je svoja suprotnost.Umesto srpskog Lukasenka, u liku Borisa Tadica, dobili smo srpskog Mashadova, u liku Aleksandra Vucica.Verovatno tu Vesna Pesic vidi deo svoje odgovornosti.Dobra zamisao, los rezultat.

  9. DOK SE SE SRBSKI NAROD ZABAVLJA PEŠIĆKOM
    odvlače smišljeno narodu pažnju od glavnih problema av i veselo društvo iz ćoška:“Smislio je, uoči očekivane svoje smrti, zbog bolesti koja je ophrvala Andreja i oca mu Anđelka, da iz Nemačke u Srbiju primi oko 600.000 hiljada migranata. Njima su nemačke bezbedonosne službe otkazale gostoprimstvo, ocenivši ih opasnim za nacionalne interese, pa će ih predati Vučiću, da ih nastani u našim kućama, imanjima, da im izgradi džamije, bolnice, škole, a sve o trošku budžeta jedne od najsiromašnijih zemalja u Evropi…“

  10. Eeee…sns botovi …to se zove zivot prepun aktivizma , ubedjenja , prepun rizika , intiligencije , reagovanja , svih vrsta , protiv svoje zone sigurnosti i komfora , to je intiligentna ljubav prema svom narodu zeleci mu sve naj bolje , ne sluzeci jednom coveku ili rezimu …a …..botovi “ vous avez compris “ jeste li shvatili
    Bravo za “ buntovnicu „

  11. Strateški se razmimoilazim sa gospođom Pešić ali u suštini nemam joj šta zameriti i samo respekt za Vesnu Pešić. Botovi duvajte Jovanjicu i dalje.

  12. Zasrali na pocetku u sloveniji pa u hrvatskoj bosni kosovu sad u crnoj gori dokle vise pa kad vam neko kaze u lice onda je izdajnik i vodi anti srpsku politiku .i na kraju i srbiju podijelili.

  13. Vesni Pesic verovatno imponuje da u tim godinama bude drzavna opasnost I na naslovnim stranama

  14. Vesna nisi ti opasna.Opasno je tvoje pisanje, kao javne ličnosti akoju ti je država Srbija omogućila koju ti nepoštuješ.

  15. A gospodji prilici da objavljuje skandalozne postove? Ovo sto je uradila nije ni malo naivno.

  16. Osobu koja otvoreno poziva na ubistvo nazivati vecitom buntovnicom meni je jednako saucesnistvu u tome.

  17. Skandalozno je nekoga ko otvoreno poziva na ubistvo nazvati buntovnikom.Sram vas bilo.

  18. Cev u glavu – ON ce sam sebi staviti cev na/u glavu kada to odluce SLUZBE.

  19. Jadna je diploma kojom se vi dičite,vi ste najbolji primer kako lazni intelektualci ne zasluziju put kojim su se kretali nego ih je sudbina izbacila na „povrsinu“

  20. Vesna Pešić ima pravo na svoj stav, i to se mora poštovati. Ako se to nekom ne sviđa, neka polemiše. Uljudno i sa argumentima, te sa poštovanjem za ono što je uradila do sada!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.