Vice: Nisu pitanja problem, već neiskrenost Arnoa Gujona

Ostavite komentar


  1. Ok, pronasli ste sve o Arnou, od pre 10 i vise godina. Samo, zaboravljate da je bitnije sta covek radi sada nego sta je radio tada.
    Koliko ste vi Vice donirali Kosovu i Metohiji ili uradili za Srbe?
    Najbolji primer kako covek.moze da se promeni je upravo nas predsednik. Pre 15 i vise godina jeste u Skupstini pretio muslimanima ali danas, pa oni su nam najveci prijatelji i investitori. I on je tih godina bio mlad i zaveden kao Arno a pogledajte sada, koliko covek radi za nas.

  2. Video sam ceo intervju na N1 i stvarno nista nije bilo nekorektno u pitanjima. Da je voditeljka postavila neka pitanja koja su gostu bila neugodna pa to je normalno. Ocekuje se da se novinar pripremi. Arnova reakcija posle intervjua je bila ocigledna iritacija da se ceprka po njegovoj proslosti. A mozda i sadasnjosti.
    Nije on sam u tome. Imamo mi tu neke nase cvecke koje se prenemazu da je sve zaboravljeno.

  3. Znamo ko finasira i N1 i VICE tako da ne iznenadjuje ova kampanja. Zanimljivo da kada se na N1 ugoscuje neki od pro-albanskih aktivista, nema tu "raskrinkavanja" ni "neugodnih" pitanja nego se takvim gostima ide uz dlaku kako bi sto efikasnije plasirao materijal.

  4. Slučajno sam pogledao intervju uživo na tv. Nisam imao pojma o ovim detaljima iz biografije, priznajem da sam zatečen (nema pojavu i držanje ekstremnog desničara! ). Samo jedna stvar koja je meni privukla pažnju a u članku se ne pominje: Čovek je savladao srpski jezik neverovatno dobro (teška je naša gramatika i sve ostalo), pitam se jel vanserijski talentovan za jezike ili ima možda suprugu našu ili neki link sa nama..

  5. Ne vidim poentu ovog Vajsovog istraživanja sve i da je tačno. Arno Gujon se u Srbiji, tačnije na Kosovu i Metohiji bavi humanitarnim radom a ne politikom. Ovo bi kao trebalo da ga diskredituje, ne znam samo u čijim očima. Oni koji Kosovo i Metohiju smatraju kolevkom i srcem Srbije gledaće Arnoa istim očima, a oni drugi, oni nisu bitni. U svakom slučaju, Arno Gujon je veliki Srbin.

  6. Meni je ovde vest dana da Vice ima misljenje o ovoj temi. Prvo zbog toga sto se oni uopste ne bave ovakvim politickim temama, a drugo, ako im je toliko smetalo sto je ovaj Francuz nacionalista ili sta vec, sto nisu objavili nijedan tekst o stvarima koje je predsednik ove drzave radio i govorio pre 5 ili 10 godina? Tu bi imali daleko vise materijala od ovog nebitnog Fancuza. Kako im to ne smeta, a smeta im jedan u sustini nebitan lik? Evo gledam sad njihov sajt, njihove teme su: 10 stvari koje ste oduvek hteli da pitate nekog u komi, intimne fotografije veze sa majkom mog najboljeg druga i sl… Dakle, kakve veze Vice ima sa ovim temama? Sta li cu sledece da procitam? Analiza makroekonomskih kretanja u Sportskom zurnalu?

  7. Brate Grujone ne boj se predavaćeš o identitetu na vojnoj akademiji ti i laza i gaga iz brigade i šljivo i ratko i drecun i štula . Srbistan je sigurna kuća

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.