Vidojković i Kulačin: Vučić ne ide ni na RTS ako nije sam napisao pitanja (VIDEO)

Marko Vidojković i Nenad Kulačin, voditelji emisije „Dobar, loš, zao“ gosti Draže Petrovića na štandu Danasa

Ostavite komentar


  1. Ovo vam je dobra ideja, nego, raskopali Beograd da bi se uplašili opoziciju tako se ne bore za vlast u Beogradu, jer i opozicija zna da, nažalost, niko ne može da popravi sve što su pokvarili raskopavajući Beograd!

  2. Marko Vidojkovic, inace bivsi clan SNO-a i Belih orlova. Uclanio se 1992.godine i prvi angazman mu je bio odlazak u radio Ponos.

  3. Bolje bi bilo da komedijši usmere svoju akciju na konkretne predloge za promene, kako, na koji način, a da i nama izvan Beograda, bude lakše i bolje. Gospodo najveća diskriminacija u našoj Srbiji je izmedju grada i sela. Vaš jedan dinar je 10 puta veći, jer imate i operu, pizorištr, muzeje, sajmove, megamarkete i tržnice, klinike do kojih js nikad ne mogu doći, i opet ste nezadovoljni, a ni bivšs ni sadašnja ni buduća vlast tu diskriminaciju ne rešava. Preči su vam kučići nego mi obični gradjani sa sela, koji sve te vaše zaj….cije gledamo uz pretplatu na tv.

  4. Bravo gospodo !!! Da nije Vase emisije (DLZ),ja bih odavno "prolupao" od besa i nemoci pred ovim SNS kabadahijama !!!

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.