Vidojković: Režim bi da nas neki manijak prikolje

Pretnje klanjem autoru emisije „Dobar, loš, zao“ - Marku Vidojkoviću zbog epizode u kojoj je naznačen srebrenički genocid

Ostavite komentar


  1. Iživljavanje državnih funkcionera i najveće, najmoćnije, najbogatije partije na Zapadnom Balkanu nad jednim malim podcastom i vremešnim karikaturistom,…

  2. Kao uplasio se pretnje koju je verovatno sam sebi napisao. Treba skrenuti paznju na gluposti koje je uputio srpskom narodu. Placen si za svoje iskazivanje i ponizavanje zemlje u kojoj zivis. Proti sam svake pretnje ali nece te oprati Tihi okean za izgovorene reci.

  3. A šta to tačno nije istina što je Vidojković izgovorio u svojoj emisiji?

  4. Genocid je sistematsko plansko uništavanje nekog stanovništva. Noviji primer klasičnog genocida je podrinje i 26 srpskih sela koje su jesinice Nasera Orića počinile. Svi uzrasti i polovi bez razlike su ubijani jer su bili srbi. Od beba do staraca jedva pokretnih. Dok je Srebrenica klasična odmazda nad vojnosposobnim koji su činili genocid nad srbima od 92-95. Ta u svetu legalna odmazda je iskorištena da bi se prikrio pravi genocid nad srbima jer muslimani su od početka tretirani kao žrtve pa im genocid nad srbima nikako nije odgovarao. U borbama i proboju ka Tuzli je ubijeno oko 1500 Orićevih boraca a sve ostalo su skupljali godinama iz centra u Visokom gde su dopremana tela eshumiranih iz privremenih ratnih groblja širom Bosne. Tela sa imenima i znanim grobovima su dopremana u taj centar a onda ni DNK analize nisu pomagale da se ponovo nađu kosti. Svi NN su slati u Srebrenicu kao srebreničke žrtve. Davali im izmišljena imena i sahranjivali ih.

  5. Радо чекамо да гледамо Добар лош зао, Кесића, Ољу, Пљиж и Ивана Ивановића, јел треба да гледамо парове и фарму и лажи на осталим ТВ.

  6. Ja tu emisiju gledam stalno i uglavnom mi je OK. Međutim u pomenutoj epizodi je malo preterao. Niko ne spori zločine, kojih je tih godina bilo na sve strane i da svi treba da odgovaraju, ali malo je uvredljivo zvučalo da su srbi ovce, koje slede Vučića i brane Karadžića i Mladića. Naravno da nije tako, Mladić i Karadžić i ostali zločinci iz Srbije su završili tamo gde treba. Ali malo iritira i nervira to što su zločinci sa drugih strana danas heroji, predsednici stranaka i priznati političari, a da se njihovi zločini slave kao državni praznici. Inače, Vidojkoviću sve najbolje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.