Vilijam Voker: Trenutno bez posla

Ostavite komentar


  1. Ko njemu da da posao.Postenom coveku nikako nije stalo da ima veze sa krvnikom Vokerom.

  2. Reakcija aktuelne srpske vlasti na Vokerove izjave o navodnom njegovom planu za tzv. veliku Albaniju, se u ovom članku na naprosto zadivljujuće jednostavan način karakteriše kao "spremnost da se odreaguje na agresivan, glup i besmislen način".
    Verujem da bi za autora ovog članka bilo veom prihvatljivo i istovremeno neagresivno, pametno, te veoma smisleno da aktuelna srpska vlast povuče i ono bezbedonosnih snaga sa administrativne linije razgraničenja i da Albanci "zahvate" koliko im treba.

  3. On je diler ljudskih organa koje mu Albanci obezbede…ne znam sto nisu prijavili coveka na penziono i zdravstveno.

  4. "…. imao je za sobom gotovo četrdesetogodišnje diplomatsko službovanje, pretežno u Latinskoj i Centralnoj Americi…" Diplomatsko sluzbovanje!? Diplomatsko!!! Alal vam novinarstvo.

  5. Pa nije Voker pomenuo veliku Albaniju, al dovoljno smo pametni da znamo o čemu se ovde radi i šta ovaj čovek radi!

  6. Pozivam javno na odgovornost novinarku Čongradin zbog podržavanja Vilijama Vokera i preko njega projekta "Velika Albanija". Očekujem da uredništvo "Danasa" primereno reaguje u odnosu na Čongradin, jer ovo više nije u pitanju slobodna reč već ponovno ubijanje Srbije.

  7. У праву сте.
    Хистерична реакција српских власти је за унутрашњу употребу. Видно да су то политички неписмењаци који немају ни трунке геополитичке визије и непрестано траже дежурне кривце за наше свакодневне проблеме. Час су ту хрвати, после њих албанци из Албаније са Е. Рамом на челу, онда "мало филовања" са албанцима са Косова.
    И сад ево појави се осамдесетдвогодишњи William Voker на кога је одмах наскочила целокупна српска политичка гарнитура. Баш као пси на бачену кост.
    Не размишљајући уопште шта вреди лупетање једног сенилног старца, који као г… покушава да исплива на површину.

  8. Stvarno, mi nije jasno kako ovaj polu svet koji komentarise ovako..provaljuje dnevni list Danas. I jos ove clanke…vrlo zanimljivo…ako neko ima odgovor neka pise…

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo će vreme biti za 1. maj? 9

Kakvo će vreme biti za 1. maj?

Mnogi se već pripremaju gde i kako da provedu 1. maj, a ono što ih najviše zanima je svakako i kakvo će vreme biti, s obzirom na to da većina ljudi taj praznik provodi u prirodi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.