Virus u tekstu

Ostavite komentar


  1. mada je tekst izvanredan, nije jasno sta proishodi iz autorovog rezonovanja. Kraj je neubedljiv i nejasan. Uzgred, i stilisticka kritika – bar tri puta koristi „ja“ u recenici. To nije potrebno i postoji vise nacina da se izrazi prvo lice jednine bez eksplicitne zamenice koja prilicno strci

  2. Sa uživanjem čitam sve što Ivan Čolović napiše, zato što je interesantno, aktuelno i duhovito. Isto važi i za ovaj tekst.

  3. Pa kako da kazem Globalizacija je fenomenalna stvar koja nije napravila virus i nije ga sirila po svetu. To je ucinila Kina i jos neko tako da svako velicanjwe te odvratne copy cat drzave koja je docekala svojih 5 min da se obracunava sa nama mi ide na nerve da ne akzem kao Basara na sta.
    Tu Kinu treba obuzdati dok ne bude kasno ,a onda smo svi zuti,tragedija nasa najstrasnija.

Ostavite komentar


Društvo

Reakcija Biblioteke grada Beograda na tekst Danasa 10

Reakcija Biblioteke grada Beograda na tekst Danasa

Biblioteka grada Beograda reagovala je na tekst Danasa „Aleksandar Šapić je grobar naše kulture“: Nakon 50 godina iznenadno iseljena novobeogradska biblioteka „Fontana“, negirajući reči naše sagovornice Tatjane Brebanović da se biblioteka seli "bez ikakve dokumentacije" kao i da za nju nije obezbeđen prostor".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.