Više koncerata na otvorenom tokom vikenda u Zrenjaninu 1Foto: KCZr

Kulturni centar Zrenjanina i ovog vikenda u saradnji sa partnerima organizuje nekoliko letnjih programa u otvorenom prostoru na par gradskih lokacija i svi su besplatni.

Tokom vikenda održaće se završnica Korzo festa a posetioce očekuju u petak, 29. i subotu, 30. jula, odlične svirke, nastupi poznatih bendova i umetničke i edukativne radionice koji će ulepšati boravak posetilaca u glavnoj gradskoj ulici.

Žanrovski različit programski sadržaj za različite generacije u petak 29. jula kod Vodotornja, nudi nastup tamburaškog orkestra „Banda drvena“ a u subotu, 30. jula nastupa dobro poznat, na domaćoj estradi, „OK bend“.

Za ljubitelje programa „ulična svirka“ u subotu, 30. jula očekuje se i nastup tria „Hand Made“.

Petak i subota, pored radionica rezervisani su i za dve dečje predstave interpretirane po motivima poznate priče „Tri praseta“ i bajke „Uspavana lepotica“.

U subotu, 30 jula, u 22h, u Kulturnom centru, u okviru ZROK Festa nastupaju bendovi: TBK, „Neprijatelj prelazi Zeku“, Drink or Die.

U Gradskoj bašti, u okviru programa „Banatska bajka“, nastupiće vokal Milica Dosković u petak, 29. jula, u 20 časova a u subotu, 30. jula u 20 časova, nastupa muzički sastav Bid Bend „Gagić i prijatelji“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari