Više najavljenih atentata na Vučića nego pravih na Kastra

Tužilaštvo ne reaguje na sve učestalije napise u tabloidima o ugroženoj bezbednosti predsednika Srbije

Ostavite komentar


    1. Bravo kolega Sasa. Tako se brani nas predsednik stranke pardon drzave. Kao nagradu za vas izvrstan komentar podrske nasem dragom vodji voleli bi da vam ponudimo izvrsnu kuvanu govedinu u lepinji sa asortimanom vocnih sokova kakve samo najbolji u nasoj stranci dobijaju. Svratite do menze kada zavrsite smenu pa da vas sa zadovoljstvom pocastimo.

  1. Fidel Kastro je imao mnoštvo dvojnika, a naš predsednik nema nijednog dvojnika!

      1. Mozda gresim i ne bih hteo da remetim kvalitet javnog govora, ali moje laicko misljenje je da je kod njega u pitanju nekoliko licnosti koje su u medjusobnom sukobu koji kroz njegove svakodnevne izjave zraci direktno u glave konzumenata medija.

  2. Oni mogu da prete ali njihove pretnje nece demoralisati predsednika niti zaustaviti Srbiju na putu uspeha.Lopovi poput Jankovica,Jeremica i Djilasa ce da puknu od muke zato sto ne mogu da imaju pristupa budzetu i da kradu.

  3. Ovo je zemlja gde se odlučni reformatori i državnici drže na nišanu.

  4. Ја сам био убеђен да људско биће не може живети без мозга,али ме ипак ови Вучићеви демантују,тако да признајем погрешио сам,само у Србији постоји маса тих медицинских феномена.

    1. oplackani penzioner,jedan od rijetkih normalih komentara,ima li u Srbiji iko normalan.

  5. Zaista je jadno cime se ljudi bave, kojom statistikom. Zna se kome Vucic smeta, onima kojima je stao na rep, onima koji nista nisu uradili za Srbiju.

  6. Nedostatak mozga je prvi i osnovni uslov da bi se neko zaposlio kao bot! I, naravno, slepo i bezuslovno podaništvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.