Više od 90 odsto mladih u Srbiji se informiše preko društvenih mreža i sajtova

Rezultati istraživanja „Stavovi mladih u Republici Srbiji o uticaju i značaju društvenih mreža“

Ostavite komentar


  1. Ovo bi trebalo da iskoriste frilenseri ako pregovori podju po zlu, pokrenite te mlade ljude na PROMENE.

  2. Renije sam mislio da društvene mreže nose samo pozitivne stvari sada više ne mislim tako, ima dosta i negativnog – lažne vesti, uvrede, verbalno nasilje itd. Ima na blogu teshadesign.rs dobar tekst o tome kome verovati na internetu. Posebno je opasno za decu

Ostavite komentar


Društvo

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bager u dvorištu porodične kuće, prisutni i vatrogasci spasioci 9

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bager u dvorištu porodične kuće, prisutni i vatrogasci spasioci

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u borskom naselju Banjsko Polje, a potraga za njom ušla je u treći dan. MUP nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta. Kako nam je potvrđeno iz policije, u dvorištu porodične kuće je bager koji čisti teren, a na snimcima medija vidi se da su oko 12.50 ka dvorištu išli i vatrogasci spasioci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.