Viši sud odredio pritvor Aleksiću do 30 dana

Ostavite komentar


  1. Kao da je OZNA pisala scenario za ovaj triler. Niotkuda se pojavljuju njih 8 koje ga tuze uz sadejstvo medija (boze cijih li?) koji ga osudjuju pre suda. Tipicna Staljinova cistka. Zamerio se nekom beogradskom buzdovanu pa mu se svete. Da vidimo i to cudo.

  2. Mediji su stvorili atmosferu u kojoj više nema šanse za pravedno suđenje ovom čoveku… Nedao Bog da ga sud oslobodi, napr zbog nepostojanja dokaza, rulja bi spalila i njega i sud. A bogami bi i vlast pala kao kolateralna šteta.

  3. Ja se potpuno slažem sa Nenadom Petrovićem u današnjem „Dijalogu“. I voleo bih da svi budemo glasni da prijavimo svako osiono, nezakonito, neustavno ponašanje i manipulaciju ljudima.

  4. Kako to „ponoviti krivično delo“ može da stoji? Razumem uticaj na svedoke, ali ovo je apsurd. Čovek je nevin dok se ne dokaže drugačije i to na sudu. A Viši sud ga već osudio…

  5. Aleksiću je određen pritvor,što znači da je krivični postupak pokrenut. Nejasno kako će u atmosferi medijskog linča gde se ne dovodi u pitanje njegova odgovornost i ignoriše zakonska odredba da je svako nevin dok se ne dokaže pred sudom da je kriv, biti ostvarljivo ustavom zagarantovano pravo na pravično suđenje. Ako je kriv za to za šta ga sumnjiče, onda je i zaslužio ovo što mu se dešava, ali zapitajte se, šta ako nije? Pa ništa, on će doživotno ostati obeležen kao nasilnik i pedofil, „zlostavljane“ devojke će dobiti publicitet koji im je falio a život će teći dalje.

  6. Ugnjetavane devojke moraju da imaju podrsku inace od slucaja nece nista biti, one moraju da se ohrabre da pricaju istinu , to nije tesko , ali ako ih ostave same nece im biti lako a jos ako se podsrka daje osumnjicenom kao od strane komentatrke u svojim na desetine napisanim komentarima na ovu temu a sve zbog bolesne ljubomore a ima ih i u drugim novinama gde devojke tereti za blud , nazivajuci ih konkubinama, preslo preko njih…..bilo je lepo dok je trajalo, i jos monstruoznijih komentara i to traje godinama kada god je neki slican primer sa ugnjenetom zenom jos ako su lepe monstruoznost u komentarima je jos zesca ali treba se onda zapitati sta reci i za novine koje ih objavljuju ali i za one koji tako nesto ne prate a trebali bi kao sto je recimo neko iz policije imaju i oni svoje psihologe. Novine ne moraju osobu da objavljuju zarad pisanja mrziteljskih komentara da bi sto vise se javilo normalnih na tako nesto …………… .
    Podsrka devojkama da se ohrabre ne znaci da je to mesanje u proces na sudu i da tako nesto moze uticati na optuzenog , svaki sudija ima svoj spostveni mozak i pamet ako moze tako nesto da utice na njega onda tim poslom ne treba da se bavi. A ko stoji iza toga neka prouci policija , mozda dodje do necega , ljubomora ubija.

  7. Njegova škola je pružala prohodnost na FDU,ovo liči na trenutnu situaciju ako ti ćerka poreskog inspektora vodi knjige,tvoje će knjige biti u redu,ako si pravio slavlje u sali lokalnog moćnika-policija neće zaustavljati pijane goste.
    Da li je ta ,,direktna prohodnost,,dovodila do zlostavljanja sa ishodom.Postali smo velika JAZBINA u svim sverama

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.