Više ulica u Subotici u sredu bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 17. maja, neće biti struje u više ulica u gradu.

U Subotici neće biti struje od 8 do 14 časova u Staniše Neorčića, na početku Branka Radičevića do Marije Bursać, u delu Somborskog puta između Branka Radičevića i Gajeve, na Somborskom putu od broja 49 do 73 (neparni brojevi), u delu Somborskog puta između Romanijske i Gundulićeve, Tavankutskoj, delu Gundulićeve između Somborskog puta i Bačke, i u Jerneja Kopitara.

Od 9 do 12 časova struje neće biti u Nikole Kujundžića brojevi 1, 5 i 10, Preradovićevoj između brojeva 2 i 13, i na Somborskom putu brojevi 10 i 12, a od 10 do 12 časova u Lošinjskoj, Lozničkoj, Balkanskoj, delu Bikovačkog puta oko Živinarske farme sa okolinom (salaši), delu Futoške između Bikovačkog puta i 367. nove, i u delu Čantavirskog puta u okolini.

Bez struje će od 10.05 do 14 časova biti Laze Mamužića, Ištvana Ivanjia, Preradovićeva i Somborski put u okolini, a od 13 do 14 časova Dr Vinka Perčića i delovi Uskočke i Rolana Romena u okolini.

U naselju Bikovo sa okolnim salašima neće biti struje od 9.15 do 12.15 časova, a u naselju Doline sa okolnim salašima od 13.40 do 14.30 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari