Više ulica u Subotici u sredu bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 23. novembra, neće biti struje u više ulica u gradu.

U Subotici neće biti struje od 8 do 9 časova u Ptujskoj, Zagrebačkoj između Vrdničke i Maksima Gorkog, Dinka Zlatarića i Biskupa Lajče Budanovića broj 15, a od 8.30 do 12 časova na Trgu Lazara Nešića broj 4.

Od 9.10 do 14.40 časova struje neće biti na Majšanskom putu od nadvožnjaka do Đeri Ferenca, u 51. divizije, Lujza Blaha, Nevesinjskoj, Ber Imrea, Titusa Dugovića, Kruševačkoj, Šumskoj, Ernea Kiša, Servo Mihalja, Jovana Mikića od Trampa do 51. divizije, Leonarda da Vinčija, Jokai Mora, Ante Evetovića Miroljuba, Sarajevskoj, Viktora Igoa, Koste Trifkovića, Kozjačkoj, Goce Delčeva, Brodarskoj, Kun Ernesta, Ivić Sime, Hajduk Stanka, Timočkoj i Vranić Antuna sa okolinom.

Bez struje će od 9.30 do 10 časova biti Bačka brojevi 30 i 30A, i Filipa Kljajića brojevi 2, 3 i 5, a od 9.30 do 10.30 časova deo Masarikove od Ivana Milankovića do Stipana Kopilovića, Ivana Milankovića i kraj Mihovila Pavelika Miškina od Istarske.

Od 10.30 do 11.30 časova neće biti struje u Bačkoj između Jablaničke i Palmotićeve, i u Palmotićevoj između Jablaničke i Bačke, a od 12 do 14 časova u Kolubarskoj, Kralja Zvonimira, Cankarevoj, Gundulićevoj između Marka Oreškovića i Dinka Šimunovića, Marka Oreškovića između Beogradskog puta i Dragojle Jarnević, Ivana Antunovića između Marka Oreškovića i Vladimira Gordana, na Beogradskom putu broj 4, u Filipa Višnjića broj 5, Skenderbegovoj, Mačvanskoj između Dragojle Jarnević i Đakovske, Dragojle Jarnević od Ogulinske do kraja, Ogulinskoj, Kladovskoj, na početku Ivana Kukuljevića, Velebitskoj do Lajoša Hušveta i na Somborskom putu brojevi 60, 75 i 77 (Trošarina – Savić hala).

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari