Viši sud u Beogradu prvostepeno presudio da su policajci maltretirali Rome

Ostavite komentar


  1. Kakav smo mi narod kad nam se policija ovako ponasa? Sasvim nebitno da li su u pitanju Romi ili bilo koji drugi narod. .

  2. Inace prekrsajni sudija ce takvim policajcima poverovati na rec da su ih demonstranti vrađali i na osnovu toga osuditi demonstranta ili bilo koga ko se zadesio na ulici na 30 dana zatvora. I kakva je to cifra od 4.000 evra za takav tretman? Sramota.

  3. Au u kom vremenu mi zivimo? Koji je ovo vek? Zasto ovakva vest nije na naslovnoj stranici? Znaci, napisano samo kao zanimljivost, a u stvari se radi o bezobzirnoj brutalnosti psihicki nezrelih ljudi koji rade kao policajci u drzavi koja nije sposobna da to spreci!!!

  4. Oštećenima će sredstva biti isplaćena iz budžeta, tj. od strane poreskih obveznika, a da li će policajci koji su maltretirali rome dobiti neku sankciju?

  5. Policija u ovoj zemlji se tako ponasa prema svima.Problem je sto su Srbi u Srbiji gradjani treceg reda i nameju nikakva prava pa kad u supu Srbe premlacuju dave,diskriminisu,vredjaju….onda za to nit iko odgovara niti iko o tome pise niti to bilo koga zanima,ali kada se to desava nacionalnim manjinama onda se stvari znatno menjaju jer njih bar ima ko da zastiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.