Viši sud u Beogradu ukinuo pritvor za deset državljana Srbije koje potražuju SAD

Nakon što je Evropski sud u Strazburu privremeno zaustavio izručenje grupe programera Americi zbog digitalne prevare

Ostavite komentar


  1. Kad tad ce zavrsiti u Americi i sudice im se. Ako se dokaze da su krivi dobice visegodisnje zatvorska kazne. Uzimajuci u obzir da je su trenutno sve digitalne kriminalne radnje vruca tema ocekujem njihovo hapsenje vrlo brzo.

  2. Samo da se ne slomi na nasim drzavljanima, koji su taj posao obavljali kao zaposleni Izraelske firme u Beogradu i Nisu. Zato od tada zaposleni u tim firmama koje su u vlasnistvu Izraelaca, smeju da zovu svuda po svetu, osim drzavljane SAD. Kod nas taj posao radi nekoliko hiljada Beogradjana, za platu od 2000 evra pa navise. Takozvani brokeri, nizi, visi… Ma prevara na svetskom nivou. Ne dajmo nase drzavljane zarad nadmudrivanja izedju Izraela i SAD.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.