Vlada produžila rok starim studentima

Ostavite komentar


  1. Na koga se ta odluka odnosi, na sve ili na sve osim postiplomaca? Ovo je igra zivaca za te ljude…

  2. Drugari postdiplomci za tolko ste pismeni pogledajte na sajtu Vlade kakav je predlog zakona dao Ministar i nema nedoumice.

  3. Dakle, nadajmo se da će Skupština Srbije imati sluha za doktorande kojima bi trebalo produžiti rok za izradu disertacija. Mnogi od njih su svoje teze prijavili pre godinu ili dve dana, a uskracivanjem predviđenog roka od 5 godina za izradu teze bila bi učinjena diskriminacija sa nesagledivim posledicama po ovo društvo.

  4. Ne vršite diskriminaciju najučenijih ljudi u Srbiji. Produžite rok postdiplomcima, pre nego što odustanu od nas i odu…

  5. Ne zaboravite na postiplomce, uglavnom je reč o ljudima koji imaju svoje karijere, porodice i koji su uložili ogorman trud da bi bili nadomak najvišeg stepena obrazovanja.

  6. Nema pravne osnove za produženje samo određenim kategorijama studenata. Potpuno je besmisleno ne produžiti rok i postdiplomcima. Nikom nisu u interesu tužbe koje bi oštetile državni budžet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.