Vlada proširila nadležnosti ministra unutrašnjih poslova: Gašiću date odrešene ruke da kadrira u specijalnim jedinicama

Ostavite komentar


  1. Od kada je uvedena Direkcija policije nikada direktor nije biran iz struke već mediokriteti po političkoj podobnosti. U ovakvom sistemu je suludo očekivati bilo šta drugo.

  2. Policijski sluzbenici rade sa ugovorima o privremeno povremenim poslovima i izdaju licne karte i saobracajne dozvole….To nema nigde,cirkus

  3. U zemlji u kojoj vođa ima čitavu paletu psiholoških poremećaja svoje razuđene,razvaljene ličnosti i gde je zastupljen institucionalizovani kriminal,neminovan je krah države!!!

  4. Direktor policije mora da bude onaj koji ce konacno da primenjuje zakon, ustav, evropsku konvenciju o ljudskim pravima, koji ce da se obracuna sa korumpiranim policijskin sluzbenicima koji organizuju kriminal, i da vrati sve postene pooicijske sluzbenike koj su na sudu Srbije dokazali da su neosnovano optuzeni po licnou samovolji tih kirumpiranih, koji napravljenu stetu tim policijskim sluzbenicima je isplatila drzava koja iznosi nekoliko milijardi dinar, a to se moglo ulozi u nabavku opreme i piboljsa status pooicajca, a ti korumpiranii ostali nekaznjeni. Vodite kako proganjaju, Dumanovica, Milenkovica, Jovica i druge cestite policajci koji su na sudu da su optuzeni bez dokaza i cinjenica da bi zastitili kriminalan rad tih korumpiranih nacelnika.

  5. To bi bio veliki presedan i na taj način se stvara autokratija. Vrlo opasno i treba naći načina da se ovakav predlog ne usvoji.

  6. Mene i dalje neprestano iznenađuje zemlja Srbija – na graničnim prelazima treba da stoji „Sve je moguće“, ovde jedan keramičar vodi Minstarstvo Unutrašnjih Poslova, jedan Vulin vodi Bezbednosno Informativnu Agenciju…
    A Dačić i Mitrović još uvek nisu uhapšeni?!?
    Budi Bog s’nama al bukvalno!!!

  7. Normalno da,kad jedan covek odlucuje o svemu,on postavlja svoje poslusnike na sve vazne pozicije.Tada moze da radi,bukvslno,sta god hoce.Strucnost je tu nebitna .Tako funkcionisu diktatorski sistemi.

  8. Sve navedoše sem onog ko je najozbiljniji kandidat za dir. Policije Luković D.iz predhodnih iskustava da se najozbiljniji kandidat ne pominje verujem da će taj čovek iz struke i sa iskustvom rukovodjenja i biti izabran.

  9. Šta će keramičari da uradi da zaštiti sebe na Kosmetu po obećanju njegovog presednika stranke.Ako on bude kadrirao ljude u specijalnim jedinicama je ali smo ježa osta Srbija pod šljivu, ili možda pod kupatilskom keramičkom pločicom.Napred kadrovi AV-AV-a,keramičari,lopovi,kriminalci,mesari,……ima ih kolko hoćeš sve sami akademici Ajda ne zaboravim i kafanđžije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.