Vlada Srbije: Od sutra vakcinacija samo građana koji su dobili poziv

Ostavite komentar


  1. VAKCIONANISANJE

    Vakcinacija je krenula tako lepo da je Vučić Svevideći bio na ivici da doživi orgazam, stimulisan oduševljenjem građana, koji su pored vakcine dobilaji i čaj. Sendvič je ovog puta izostao jer nisu svaki dan izbori. Činjenica, stvar je funkcionisala dobro, dok se nije umešala Ana Brljabić koja je pozvala sve građane da dođu na vakcinaciju bez obzira da li su dobili termin. Naravno, nastao je haos, jer je profunkcionisao sistem ko pre vakcini, njemu vakcina. Redovi ogromni, distanca minimalna, eto švedskog stola za koronu. Onda je nekome sinula ideja o dve kolone, jedna sa imaocima termina, a druga, slobodnih strelaca. Haos se razmahao, za koronu se još ne zna. Tako da se vakcinisanje pretvorilo u vakcionanisanje, žrtve građani i medicinski radnici, a Anica i Vule ćute kao vagine. E, onda stiže spas, oni koji napraviše sranje, narediše da se stvar vrati na pridržavanje termina.
    Ovaj haos pokazuje da u glavama vlasti divlja cunami gluposti, a kod stručnog dela Krizećeg štaba zakletva ćutanja i nezameranja, to jest dupeuvlakaštva. Mislim da bi od korone bilo pošteno da odlikuje one koji su zaslužni za ovaj veličanstveni haos oko pandemije, koji nas je ovako u(ne)srećio.
    Građanima ostaje da čekaju da se pronađe vakcina protiv pandemije gluposti i bahatosti ove, obnormalno napredne vlasti.

  2. Dobro su se setili jer ko zna koliko se ljudi bez distance i u redovima zarazilo a onda opet kriv naroPa sto smo se prijavljivali?

    1. A presrećan narod odma dovukao starce iz podruma da ih vakcinišu.Evo jednog komentara „vakcinisala sam se.Nek puknu od zavisti koji nisu,sutra bacam maske i idem kod unuka“. Zar ovi koji vakcinišu ne kažu ljudima da 5 nedelja nemaju zaštitu ?Ovi što su dobili pfizer u pitanju je druga doza.Jer fabrika prepolovila rad šalje samo za SAD.Ne može se skladištiti jer i na -75° vakcina traje 5 dana.U Nemačkoj uništeno nekolko hiljada doza jerbim je istekao rok ili nisu adekvatno čuvani.Ostale vakcine mogu i do 30 dana.

  3. Posle Kineske vakcine kad se prima druga vakcina. Posle koliko dana?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.