Vlasnici TV N1 kupili Pink BiH i Pink Montengro

Ostavite komentar


  1. Da li ovo znaci da sbb ubacuje pink bih i pink m u D3 ponudi posto je kkr kupio ova dva kanala od zeljka mitrovica interesuje me ovo da li ovo znaci ulazak pink bih u D3 ponudi i povratak pink m u D3 ne znam u cemu se ovde radi sada

    1. Za početak, saznaj kako se pravilno piše i kako se koriste znakovi interpunkcije.

  2. Falim te Bože!Za ako promjene sve u PinkM-u,od urednika do spikera.Taj naš MinutDva se ne može gledati a da te muka ne spopane

  3. Pa super. Bas lepo sto se dozvoljava Amerikancima da kupe sve sto mogu! Jos da kupe nesto u Srbiji od TV stanica i imaju sve od Slovenije do Makedonije. Prvo su nam razbucali Jugoslaviju pa ce sada da je naprave ponovo ali onako kako njima odgovara. Imaju lepo da nam postavljeju predsednike i premiere kako njima pase. Onaj ko kontrolise medije kontrolise i narod. Kukala nam majka. Stvarno ne znam kako je moguce da je drzava dozvolila SBB-u da toliko ojaca da je maltene veci i jaci nego drzava!

    1. A sad ti biras i postavljas predsednika? Na izborima? ne pitas se kako je mulj iz nasega naroda isplivao na povrsinu, dosao na vlast u drzavi, opstinama, domovima zdravlja… i postao jaci od zakona i drzave! To te ne cudi?!

  4. Gospodo, ovde je na delu CIA. Vlasnik SBB je bivši direktor CIA-e, tako da je valjda jasno o čemu se tu radi…

    1. Posle sastanka sa predsednikom Vucicem.. onda je kao sto ti kazes, sve jasno.

    1. Mitrovic ima ogromne dugove pa je ovo nacin da se izvadi iz toga ..Ne moze Bezanija moracemo da mu sudimo za svo zlo i obmane u kojima je ucestvovao..pa onda za zivot one nesoskolku..recne zene sto je umrla u Hajatu..pa i njena majka poginula pod cudnim okolnostima, pa onda sin ubio devojku kod Ustanicke ulice ..Mitrovic je zlo kakvo se retko radja, nigde nece pobeci moze samo da ide na tesku robiju i prinudni rad u rudniku.

  5. Samo pazare, a jadni nemaju dobit u sbb-u, pa ne placaju porez na dobit, jer gde nema dobiti, nema ni poreza na dobit. Jadni ljudi rade bez zarade, bas tuzno! Jos samo da im neko poveruje!

  6. Zašto redakcija dozvoljava da se objavljuju laži i neistine kakve piše Milan, a istine koje se tome suprotstavlaju ne objavlvjuje?

  7. „“Veliki rodoljub““ Željko Mitrović uz saglasnost Vučića ga prodaje NATO propagandi kojom upravlja bivši šef CIA Petreus, KKR grupa. Zato ih je nakon dogovora s Mitrovićem Vučić i primio.
    Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada.

  8. Kako je samo Mitrović, veliki prijatelj režima sada pristao da sve to proda mrskoj N1. Šta će mu reći preCednik ? Ili je obojici ipak miliji zapadni svet. Biće da je to!

  9. Sprema se Zeks za novu transformers fazu. Jer Vuciceva vlast klizi niz strminu.

  10. (čitaj,aca-Bokasa!) dala je Pinku bespovratni kredit od 3 miliona €vrića!

  11. Kada i gde ce biti obljavljeno koliko je SBB i kome platio koriscenje stubova epsa i stubova javne rasvete za kabliranje svoje mreze.I ko je potpisao taj ugivor.Postavlja se pitanje da li gradjani Srbije imaju pravo na mrezu za prenos el energije jer oni su je i izgradili.

  12. Hoce li biti Pink BH i Pink Montenegro u osnovnom paketu BiH Total TV-a i vratite BN. U najmanju ruku je cudno to sto u Srbiji u osnovnom paketu ima BN, cak i jedan operater u Bugarskoj ima BN, samo u BiH Total-u BN se dodatno naplacuje i to 4.99 KM. Kao da je HBO paket.

  13. Lepo. Još da se oslobodimo zablude da će nam „slobodarski“ KKR srušiti Vučića pa ćemo imati dobre šanse da trijumfujemo u mikro rijalitiju koji živimo… Nagrada – zdrava pamet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.