Vlast sprema oslobađanje direktora Milovanovića?

Šta se krije iza oslobađajućih presuda oca i sestre poginulog radnika u lučanskoj vojnoj fabrici "Milan Blagojević"

Ostavite komentar


  1. Moj Čačak je postao veliko ZLO! Vetar duva od strane opstinskog rukovodstva grada Čačka. Sve ce da tazore,nema ko da ih zaustavi

    1. Svaki grad..po istoj šemi uredjen..i isto se razvaljuje od bahatih „nadlezne bagre“sav mulj isplivao svuda..dok pametni cute bratija razara..

  2. Uz dužno poštovanje prema porodici nastradalog mladića.
    Samo naivni mogu očekivati nekakvu drugu presudu osim oslobadjajuće.

    1. ako zaštitna odela nisu imali biće osuđen i on i svi na dole do šefa smene te dvojice radnika koji su poginuli. A po svemu sudeći Radoš će kao indirektni krivac da dobije neku uslovnu kaznu dok će ceh platiti manji direktori i šefovi.

    2. Svaki grad..po istoj šemi uredjen..i isto se razvaljuje od bahatih „nadlezne bagre“sav mulj isplivao svuda..dok pametni cute bratija razara..

  3. a predmet iz Čačka vraćen ivanjičkom sudu na ponovno odlučivanje?!

    Zbog čega se, nakon zahteva za izuzećem ivanjičkog suda, postupak protiv direktora i ostale dvojice ne izmesi u drugi sud?

  4. Nije valjda neko mislio da ce direktor biti osudjen? U Smrdiji…nikada, tu vladaju Jutke, oni iz Grodske, lazni doktori nauka i ostala kriminalna bratija na celu sa Prvorodjenim

    1. Doktore, jasno samo po sebi, ama ko smo i šta, mi kad imamo ovo? Zašto?
      To je pitanje, mučno …

  5. Nikada u Serbiji, niko nije optužen za nesreće i pogibije u namenskim industrijama. A bilo ih je puno. Tako i sada neće niko odgovarati i robijati ni jedan dan!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.